Soru Cevap

Konu sahibi son olarak 25 gün önce görüldü
olabilir hayatta her şey mümkün slash

baharatlarla aran nasıl alttaki

yemeklere attığım yetmiyor bir de parfüm seviyesinde dahil oluyorum konuya döngüsel hanım aramız iyidir <3

Kendinde kabul etmekte zorlandığın özelliğin var mı? var ise nedir ?

Yok, her şeyimle kabülüm kendime. Şifalanmaya ihtiyaç duyduğumda bunun için uğraşırım, yine de severim ve her şeyimle kabul ederim kendimi. Her şeyin başı self love :d

Geleceğinde ne görüyorsun, ne hayal ediyorsun?

Geleceğimde net bir şey görmüyorum Lari görmek de istemiyorum biraz sis, biraz sezgi…
ama içimde tuhaf bir şekilde **yolundayım** hissi var : )

Hayatındaki en dönüştürücü an hangisiydi ?

Anne olmadan önce sorsaydın buna başka bir cevabım vardı ama artık cevabım farklı; anne olmak benim için her şeyi dönüştürdü ve yeniden inşa etti.

Senin için neydi?

henüz anne olmadığım için benim buna cevabım bambaşka işte...
kendi içsel dünyamı keşfetmeye çıktığım o yolculukta, bir telefon konuşması her şeyi değiştirdi sanki sessiz bir kapı açıldı ve ben artık eskisi gibi değildim (:

hayatının hangi anında kendini kaybettiğini hissettin........ve geri dönüş mümkün oldu mu ?

3 yıl önceki bir kaybımda... İyi ki dönebilmişim...

çabuk dağılır mısın alttaki?

Bazen evet bazen hayır, fiziksel ve psikolojik yorgunluk düzeyime bağlı.

Kendini en çol nerede mutlu hissediyorsun?

Köyümde.

İş yerine yeni gelen biri sürekli seni görünce ibranice bir şeyler fısıldayıp suratına 'püfff' yapıyor. Bir şeyler okuyup üflüyor sen tepki verince de hızlıca kaçıyor. Seni gördüğü her an bunu yapıyor.
Ne yapardın?

Suratına tekmeyi basardım

Spor yapıyor musun?

Evet

cadılık yapan biriyle (gerçek anlamda) arkadaşlık ilişkisi kurar mısın?

İlginç olurdu.: ))

En çok hangi ülkenin insanları ilgini çekiyor alttaki?

Kültürlerini ve hatta tarihlerini ilgi çekici bulduklarım Güney Koreliler, Japonlar, Fransızlar, İngiltere/İskoçya/İrlanda.

Farklı bir ülkede yaşam kursan bu hangisi olurdu?

Papatya çünkü böyle kibar ve zarif bir halleri var

Dillere düşsen bu ne ile ilgili olurdu? :d

sdşfasdlşf yaptığım bir şeyden değil, yapmadığım bir şeyden olurdu lari … merak hep daha çok konuşulur ;)

bir insanın en tehlikeli hali sence kırıldığı an mı yoksa hiçbir şey hissetmediği an mı?

Kırgınlık değil de kızgınlık kontrolsuzluk bence yani hiç bir şey hissetmediği an diyebilirim

Öfkeni kontrol edebiliyor musun ?

Ben artık çok zor öfkeleniyorum ve kontrol konusunda da çok iyiyimdir:d Sadece ve sadece tek hassas noktam var artık; kızım. Onunla ilgili herhangi bir şeyde çok öfkelenebilirim.

Evlilikle ilgili düşüncelerin nelerdir?

Hiç evlilik insanı değilmişim gibi geliyor. Kendimde o yeteneği göremiyorum. Hele çocuk büyütmek falan korkuyorum biraz.

En son neye sinirlendin

Geri