Soru Cevap

Konu sahibi son olarak 25 gün önce görüldü
Yok ama ismimi kısaltarak söyleyenler var. Zeyzey, zeyno, zeynoş, zey:d Lakaplardan da pek hoşlanmam zaten, kısaltmalar iyidir.

Güneş gözlüğünde favori markan var mıdır, varsa hangisidir? İnceleyelim :d

benim favorim persol.... yüzüme yakıştırdığım tek marka belki de.... çerçeveleri asla ağrı ağırlık yapmaz... bir kere alan da bir daha vazgeçemez bence

şu an hayatınızda zorlayıcı bulduğunuz bir şey var mı ?

Zaman zaman oluyor. Genel anlamda çok kötü şeyler değil. Çalışmaya çok alışmışım ve şu anda evde olmak -bazen- zorlayıcı. İşkolik biri değilim sadece hep aktifmişim. Ama şimdi döner misin işe desen bir süre daha dönmeyeceğim çünkü bebişle ilgilenmek yorucu olsa da çok keyifli. Bence tabii.

En eğlendiğin aktivite nedir?

Voleybol seviyorum araba kullanmayi seviyorum arkadaşlarimla sohbet falan sarıyor

Radyo45 lik dinliyor musun ?

hayır yok

Birinin sana yaptığını asla affetmem dediğin şey, senin de yapabileceğin bir şey mi?

Güvenimin sarsılması, asla ama asla affetmeyeceğim bir şey.

Cıvıl cıvıl bir şarkı önerir misin alttaki?

Yeryüzünde bu konuda en kıt arşive sahip kişi olabilirim. Kimkay- Lila lila diyim.

Bir gunde ortalama 5 saatte halledebilecegin masa başı bi iş var. Genelde bunu nasıl tamamlarsın. Planlayici mısın akışta mı

İşle ilgili her şeyi sabahtan planlarım, ona göre hareket ederim. Aksilikler çıkarsa yeniden düzenlerim.

sürekli başlayıp yarım bıraktığın bir şey?

Diyet:d

Bu aralar diline dolanan bir şarkı?

Son düzenleme:
bende şu an beauty of joseon markasının güneş kremi var sephoradan almıştım yaz gelir bize 1-2 haftaya stick şeklinde olanı da alıcam pratik olsun diye

yaz tatilinde planın nedir?

Yalan olmazsa 1 haftalik 1Olympos plani var. Sonra Ankara ve Annemler... insaallah amin.

Ev icin boya onerisi istesem, kapilar, duvar ve dolaplar icin fln. Kizim karalama calismalari yapmista uzerine epeyce...

Vişne çürüğü.
Siyah
Bordo

Teyzeni ya da sevdiğin bir büyüğünü bir gün boyunca gezdirecek olsan ne şekilde vakit geçirirsin.

Onu ne mutlu edecekse öyle.

Bir seyin cilki cikinca,ille de onarayim derdine mi düsersin, ya da yeni limanlara mi yelken acarsin?

Herşeyim cılkını çıkartmak işim bu konuda aşırı ustayım sonracığıma birden kesiyorum ve cılk yumurta peşime düşüyor değerim artıyor kıssadan hisse içinden geldiği gibi yaşa insanlar ne der düşünme hesabını Allah’a vereceğin şeyin derdine düşme cılkıt gitsin şeycim :)))

Sen en güzel neyi yaparsın ? En becerikli olduğun konu nedir

Her konuda becerikliyimdir, her şeyi de güzel yaparım, en güzel de benim ok mi

Mırıldanmaktan hoşlandığın bir şarkı var mı?

Evet "kaybolurum gülüşünde"

Yaza hazır hissediyor musun ? kendini

gelsin artık yaz ya iş ev iş ev sıkıldım soğuk hava hiçbir şey yapılmıyo gezelim biraz

bir insanı kaybetmek kolay mıdır unutmak?

Geri