karamuratbenim
Üye
pardon, her iki taraftan da kastettiğin nedir tam olarak?Çok vahim ve üzücü bir olay. Lanetliyorum.
Tam da yeni bir barış ikliminin yeni bir normalleşme sürecinin başlamasının sinyalleri verildiği anda böylesi bir saldırının yaşanmış olması tam anlamıyla bir terör eylemidir.
Hep söyledim, yinelemeye de devam edeceğim. Bu ülkede barışın olmasını istemeyen her iki tarafta da ciddi bir kesim var. Çünkü yıllar boyunca kendi kariyerlerini, varoluşlarını bu çatışma iklimi üzerinden kurdular. Çatışma olmadığı zaman hiçbir şey üretemeyecekler, kendi çapsızlıkları ortaya çıkacak ve silinip gidecekler.
Oysa bu çatışma ve kutuplaşma iklimi onlar da sermaye biriktirdi, milletvekili oldular, bürokraside yer aldılar, belediye başkanı oldular, kitleler önlerinde el pençe durdu, ihaleler aldılar. O yüzden muhakkak ki normalleşmeyi istemeyecekler desteklemeyecekler. Umarım tekrarı yaşanmaz.
Ve maalesef 2015’teki amaca ulaşmak için her yol mübah tarzındaki Machievellist anlayışı da gördüğümüz için acaba mevcut anayasa tartışmaları ile bu durumun bir ilgisi var mı diye de düşünmüyor değiliz.
kardeşim..... tuvalini, fırçalarını ve büyük resmini de alıp olup gider misin!1!!1!1Hala anlamadınız mı bunlar hep sistematik olaylar.
Fetö bir aparat PKK diğer bir aparat.
Konu kürt sorunu değil, öyle bir derdi yok bunların.
Hedef tamamen Türkiye'nin yıkılması, devletin yıkılması.
Başka bir şey yok.
Dini istirmar ederek devrişirilmiş hainlerle dolu FETÖ grubunun lideri ölünce bu sefer diğer aparattan saldırı başlattılar yani PKK.
ABD Kürtleri istismar eden PKK'yıda, dini istismar eden FETÖ'yüde Türkiye'yi güçsüzleştirmek, yapabilirse yıkmak için kullanıyor.
Neden saldırı TUSAŞ'a ?
Türkiye'nin dış bağımsızlığının azaldığının en büyük örneği, uçakların ve helikopterlerin yapıldığı Türkiye'nin en büyük teknoloji tesisi olan TUSAŞ gibi büyük kurumlar değil mi?
Hedef Türkiye'dir, devlettir, güçlü Türkiye'yi güçsüzleştirip devirmektir.
Hepimiz bu ülkede yaşadığımıza göre hepimiz hedefiyiz bu taşeronların ve arkasındaki iblisleşmiş odakların.
Birlik olmalıyız.
Türkiye'nin en büyük düşmanı emperyalist odaklardır.
Güçlü olmalıyız, asla ama asla bir adım geri atmamalıyız.
Kararlı durmalıyız.
teşekkürler.....
kafa .
Moderatör tarafında düzenlendi: