Son dakika... TUSAŞ'a terör saldırısı! Bakan Yerlikaya: Maalesef şehit ve yaralılarımız var

🕒 Konu sahibi 7 saat önce aktifti

TUSAŞ'ın Ankara'nın Kahramankazan ilçesindeki tesislerinde patlama ve silah seslerinin duyulması üzerine bölgeye güvenlik güçleri, itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, yaptığı açıklamada "Türk Havacılık ve Uzay Sanayii AŞ. (TUSAŞ) Ankara Kahramankazan tesislerine yönelik terör saldırısı gerçekleştirilmiştir. Saldırı sonrası maalesef şehit ve yaralılarımız bulunmaktadır" ifadelerini kullandı.​

TUSAŞ'ın Ankara'nın Kahramankazan ilçesindeki tesislerinde patlama ve silah seslerinin duyulduğu bildirildi.

75718.jpg

Türk Havacılık ve Uzay Sanayii AŞ'nin (TUSAŞ) Ankara'nın Kahramankazan ilçesindeki tesislerinde patlama yaşandığı bildirildi.
Sosyal medyada dolaşıma giren ilk görüntülerde tesis önünde şiddetli bir patlamanın yaşandığı görülüyor.
Birçok kullanıcı tarafından servis edilen videolarda patlamanın yaşandığı bölgeden silah seslerinin geldiği görülüyor.Bakan Yerlikaya: Şehit ve yaralılarımız var

"TUSAŞ tesislerine yönelik bombalı saldırının ardından sosyal medya hesabından açıklama yapan İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya şu ifadeleri kullandı:
Türk Havacılık ve Uzay Sanayii AŞ. (TUSAŞ) Ankara Kahramankazan tesislerine yönelik terör saldırısı gerçekleştirilmiştir.
Saldırı sonrası maalesef şehit ve yaralılarımız bulunmaktadır. Şehitlerimize Allah’tan rahmet; yaralılarımıza acil şifalar diliyorum.
Gelişmelerden kamuoyu bilgilendirilecektir. Resmi kaynaklardan yapılacak açıklamaları dikkate alınız."

ya, sizin allah belanızı versin! nedir sizden çektiğimiz ya? kendi memleketimizde güvenli tek bir gün geçiremeyecek miyiz? zaten elimizden her şeyimizi aldı bu devlet; bir canımız kaldı, onu da bu şerefsizler alıyor. koruyabilecek kimse yok, yok!

akpnin içinden birisinin sıradaki açıklaması:
"bakın biz terörü bitiricez dedik hemen saldırıya geçtiler"

Bu millet bu devleti ne kadar tanımıyorsa bu devlette bu milleti o kadar iyi tanıyor neye nasıl tepki vereceklerini çok iyi biliyorlar her seferinde aynı ince çizgilerden vuruyorlar vatandaşı hayrettir her seferinde de yedirmeyi başarıyorlar bravo

korkarım bunun devamı da gelecek. kapalı kapılar ardında neler dönüyor, ne hesaplar yapılıyor bilemiyoruz.

Nasil bahceliye bunu yapmamasi gerektigini soyleyen insanlar varsa
O.ccgna "davamizdan vazgecemessiniz basqanim" Diyen milisler vardir.
Bu yuzden umit ozdag'a hak veriyorum.
Dogu da askerligini yapmis biri olarak.
Bahceli zirvaliklarini dinleyecek degilim.
Ben sari torbalari savunuyorum.

Mekanlari cennet olsun inşALLAH

Cidden Rahmetli süleyman demirel in bir sözünü hatırladım. Siyasette 24 saat çok uzun bir süredir. Kapalı kapılar arkasında ne türlü pazarlıklar yapılıyor bilinmiyor bilmiyoruz ama bilmediğimiz tek nokta var. Apo ya özgürlük genel af ve FETÖ nün ölümü aynı haftaya gelmesi ve bu terör olayının olması bence tesadüf değil. Ülkemize birlik kardeşlik dileyerek
Bu haberin bahceliyede okutulması taraftarıyım

haberi forumda gördüm, direkt orada çalışan arkadaşlarıma, arkadaşımın babası ve ablasına ulaştık. insanın şu durumda yaşadığı bu çaresizliğin tarifi yok inanmak istemediğimiz her şeyi yaşıyoruz. tai’ye bile bu oluyorsa daha üzerine ne söylenebilir? tai ya tai. normal zamanda parfümünü bile çöpe attırdıkları yer. tanıdıklarımıza ulaşabildik diye şükrediyoruz ama hiçbiri net bir şey söyleyemiyor şu an, ölen çok diyorlar sadece. insan kaynakları bölümünde rehin alınanlar varmış artık ne kadar eminler muamma herkes korku içinde çünkü ve aramayın bizi diyorlar. kimseyi de dışarı çıkarmıyorlarmış haliyle, sığınaklarda bekliyorlarmış. korkunç. allah kahretsin şu düzeni. ülkede haberini alıp da başkalarına haber verdiğimiz şeylere bak. bi de koskocaman bir alandan bahsediyoruz ya, noldu yakaladılar mı etkisiz hale getirdiler mi bilgi yok. devamı olacak mı bu kadar insan ne olacak bilemiyorsun. sadece fabrika yok o koskoca alanın içinde, daha kötü senaryolardan bahsetmek bile istemiyorum. yine o karanlık günlere dönüyoruz anlaşılan.

maalesef akıllara 2015 haziran-kasım arası bu ülkeye yaşatılan ve sonra birden bıçak gibi kesilen terör olayları geliyor. neler döndüğünü bilemiyoruz ama bu tür işler başladı mı tek seferle kalmıyor, yine kalmaz. bi süre gerekmedikçe kalabalık yerlerden, metrolardan, avm'lerden uzak durmak kısmi de olsa tedbir sağlar.

yayın yasağı getirildi, sosyal mecralar yavaşlatıldı.. e tamamdır o zaman, sorun çözülmüş olmalı.
rezilsiniz.

Olayın üzerinden daha dakikalar geçmeden algı makinesinin aparatları eliyle İsrail saldırdı anlatısını piyasaya sürüldü. Sadece bu alelacele anlatı inşası dahi bütün süreç hakkında epey bir bilgi veriyor.

Türkiye Cumhuriyetinin bekası ve vatandaşlarının güvenliği için iktidar ve ortağının artık iktidarı bırakmaları ve iktidarı terörist başını meclise davet etme cüretini ve cesaretini göstermeyecek vatansever ve cumhuriyet değerlerini sahiplenen bir grubun alması gerek. Bu böyle olmayacak. Bugün herkesin aklına 2015 yılının Haziran ve Kasım ayları arasında geçen o korkunç dönem geliyorsa ortada hem algı hem de realitede inanılmaz bir bozukluk ve yanlışlık var demektir.

Roketsana yakın bir yerdeyim, orada da hareketlilik başlamış ambulanslar girip çıkıyormuş. umarım sadece güvenlik amaçlıdır

Bu arada, sayın iktidar partililer ve destekçileri, davul zurna ile ülkeye aldığınız teröristlerin sayımını yaptınız mı? Aralarında eksik var mı?

Geri