Sohbet Köşesi

Konu sahibi son olarak 31 gün önce görüldü
Cafer ben artık çocuk bezi nasıl değişir.
Bebek nasıl uyutulur.
ideal ve örnek baba nasıl olunur adlı konuları öğreniyorum.
Ama yemek yapmayı beceremediğim gibi onlarıda beceremiyorum.
Eğer çok acil ise dm den ulaş olurmu lütfen.
Elimizden geldiğince severek destek olurum
Ulan sabah akşam kaç gün foruma girdin, bir şey soracağız, takıldı kafamıza, elli kişiye yazdık o gece :) neyse yine de merak giderilsin soracağım özelden.
Dm gönder sen.

• Kahkaha
Tepkiler: Aze
Ulan sabah akşam kaç gün foruma girdin, bir şey soracağız, takıldı kafamıza, elli kişiye yazdık o gece :) neyse yine de merak giderilsin soracağım özelden.
Dm gönder sen.
sjsjsjsjsj :D
Bu kadar önemliyse neden diğer platformda sormadın.Diğer platformda kendi mailim mesaj ve bildirimler direk otomatikmen telefonuma düşüyor. Bunu her daim aklında tut olurmu
Gönderdim yakaLa

Dm gönder sen.
Öğrendin mi kaç gün üstüne düşündük kimse sorunu çözemedi dedik çözse çöze büyücü çözer adam ortada yoktu...

@EL DUHANÎ,

Cimer'e bildiriyorum bu yorumunu. Silivri hakkındaki görüşlerini de beklerim. ::ASdas
BENİ ÜMİT ÖZDAĞ’IN YANINA GÖNDERİN!!!!!!!
ONUNLA HESAPLAŞACAĞIZ… BAKALIM SURİYELİLERİ BU ÜLKEDEN NASIL GÖNDERECEKTİ, KENDİ NASIL PAKET OLDU DİNLEMEK İSTERİM!!!

@Eru Iluvatar dün sen erkenden yamuldun galiba,Soru/Cevap oyununu esir alacaktık yoksa seninle..

Prison Break'i baştan izliyorum. Finalini getirememiştim. 3. sezon bitti sayılır 1 bölüm kaldı bitmesine. Hazır iş güç yok vakit bol diye öyle baştan izliyorum.
Başrol gaydi sanırım,başka bir diziden biliyorum da.Bu bilgi bende niye var onu da bilmiyorum çaktırma..Bana çok öneren olmuştu bunu da,sen de izlemişsen bir ara göz atmak lazım.

Geri