Kahvaltı hazırlıcam bitince oynarız@Katre gel tombul dünyam son mesaj oynayalım.
canım sıkıldı.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Kahvaltı hazırlıcam bitince oynarız@Katre gel tombul dünyam son mesaj oynayalım.
canım sıkıldı.
Tamam pazarda annesini bekleyen cocuklar gıbı senı bekleyım uslu uslu .Kahvaltı hazırlıcam bitince oynarız))
Aferin sana uslu çocukTamam pazarda annesini bekleyen cocuklar gıbı senı bekleyım uslu uslu .
Baska işimizyok zaten.
Sanki Zafer partisi MKYK toplantısına katılacak.Akşam bi toplantı için hazırlanmam lazım
MdmdmmsmdmdmdödöSanki Zafer partisi MKYK toplantısına katılacak.
Kesin apartman toplantısıdır.
Kolay gelsin görüşmek üzere
gel ablaMdmdmmsmdmdmdödö
Hanımı verirmisin hemen telefona bişi dicem ödödögel abla
Hanıma dedım şu akrabalara teşlekkür mesajı atayım ayıp olmasın.
Hanqı uye tercıhı oynayalım![]()
Tarih sordum haziran dediler sonrasında her sabah uyandiğimda aylardan haziran diye tekrar uyumaya başladım.altın yollamadın mı sen kıza...
Seni biliyorum ya şakasına takıldım zaten bu tür şeylere değer verdiğini ve elinden geleni yaptığını biliyorumTarih sordum haziran dediler sonrasında her sabah uyandiğimda aylardan haziran diye tekrar uyumaya başladım.
İşin şakası bir tarafa ama davetiye gelmediği gibi üstelik tarih olarak bilmiyordum. Ama kendisinede ilettim zaten dilediği zaman adres yada farklı seyler üzerinden bir adet çeyrak altın tarafımca kendilerine hediye edilecektir.
Bu post burada kalsın.
Aslında senin içine geliyor çilliPavyon videolarindan bezdirdi tüm forumu ,pp
Aklıma 2 geldi yanlış olmasın diye de bakmadım bir yere. Tşkler senin de günün iyi geçsin.@fjkls ayşe uefa puan sıralaması yorumuna istinaden düzeltme yap istersen, 2 sene değil 3 sene..
günün keyifli geçsin..
Hoş buldum@adfgs hoşgeldin kaçak
Naber nasılsınHoş buldum
İyiyim sen nasılsın ne var ne yok?Naber nasılsın
Daim olsun inşallah. Bende iyiyim teşekkür ederim.. Bildiğin gibi değişiklik yokİyiyim sen nasılsın ne var ne yok?