ibadeath
Elmas Üye
Sen eskilerdensin zaten..Ben peki
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Sen eskilerdensin zaten..Ben peki
Evet.. bunu duymak icin yazdimSen eskilerdensin zaten..
Kılıçdaroğlu da aynı format yapsın da görelimGençler cesurca doğru soruları sormuşlar, tebrik etmek gerekiyor.
Bazan ne demekbazan görünüsüde itici olabiliyor
Bazan ne demek
Bazan ne demek
Bazan ne demek
Bazan ne demek
Bazan ne demek
Şu türkçeyi lütfen düzgün yazar mısın ? Senin gibi bir milliyetçiye yakışıyor mu hiç ? Bu arada senin dediğin mantık doğru olsaydı dil anlatım dersleri ne diye var çok gereksiz değil mi :/bazilari ne oldugunu okuyup anladigi halde soruyor demekdir
okumakda ne okudugun önemi hic yokdur ister dogru ister yanlis olsun
önemli olan okudugunu anlamakdir
eger okudugunu anlamiyorsan okumanin hic bir anlami yoktur
ha bazan yazmis ha bazi ha bagzi yazmis hepsinide anladigin halde halan soruyorsan ohalde cok büyük anlama problemin var demektir canim
Şu türkçeyi lütfen düzgün yazar mısın ? Senin gibi bir milliyetçiye yakışıyor mu hiç ? Bu arada senin dediğin mantık doğru olsaydı dil anlatım dersleri ne diye var çok gereksiz değil mi :/
Etmiyorlar, katılıyorum. Tanrının lütfu bir erkek olarak iyi ki buradayım. Sevgiler.
AB Kontenjanım şu an dolu şekerim. Boşalınca biz sizi ararız.sen erkerkmisin kadinmisin ne oldugunda belli deyil
Şu numarani verde bi konusalim bakim ne ayaksin
AB Kontenjanım şu an dolu şekerim. Boşalınca biz sizi ararız.
Maalesef cok tatlisin ve de capkin.hala zengin olma derdindeyim.
huzur istemiştim bilinçaltından seni gönderdi, parayı da gönderir ellam
Maalesef cok tatlisin ve de capkin.
Capkinlikla para kazanmayi deneyebilirsin.
Zeus da öyle yapiyordu.dsddsana karşı doğru insan olabilmek için diğerlerinde hatalı yanlarımı deniyordumm sadece
Zeus da öyle yapiyordu.dsdd
Umarim tanri oldugun yerlerde, ateistler olmaz.ddnesimi gibi derim yüzülsün istemem ama zeusu bunyemde barındırıyor olabilirksmkjsks