Sohbet Köşesi

Konu sahibi son olarak 28 gün önce görüldü
Duymak isteyen tetikte olur…
bir daha da atmam, trip falan da işlemez.
zaten no dm, kullanmıyorum biliyorsun ki :d
Tetikte falan olamam etiket at.
Haaa atarsın da ben denk gelmeden silersen olacaklardan sen sorumlusun...
Ben daha no dm...

Benim bi tane gözlüğüm var o da mavi çerçeveli, gözlük çok takamıyorum ben ama keşke taksaymışım alın çizgilerim belli olmaya başladı güneşe karşı kaş çatmaktan

Benim bi tane gözlüğüm var o da mavi çerçeveli, gözlük çok takamıyorum ben ama keşke taksaymışım alın çizgilerim belli olmaya başladı güneşe karşı kaş çatmaktan
Güneş gözlüğü ben de takamıyorum ve markası ne olursa olsun kısa sürede baş ağrısı yapıyor.

Güneş gözlüğü ben de takamıyorum ve markası ne olursa olsun kısa sürede baş ağrısı yapıyor.
Güneş gözlüğü takmadığın anlarda bakamadığın yerlere rahatlıkla bakabiliyoruz sadece gözümüzü almasını etkiliyor zararlarını etkilemiyor mu acaba , belki de baş ağrısı ondan

Güneş gözlüğü takmadığın anlarda bakamadığın yerlere rahatlıkla bakabiliyoruz sadece gözümüzü almasını etkiliyor zararlarını etkilemiyor mu acaba , belki de baş ağrısı ondan
Gözlük bende bir süre sonra ağırlık hissi yaratıyor ve o yüzden gözüm için de lens takıyorum. Güneş gözlüğü için de denemediğim model kalmadı ancak en fazla bir saat içinde ağrı başlıyor.

@Lefty nin en çok beni sevdiğini herkes biliyor kusura bakmayın

Yanılmışım :(

Şu an neyi tartışıyoruz hiçbir şey anlamadım

Geri