Sohbet Köşesi

Konu sahibi son olarak 30 gün önce görüldü
nabuyosunuz len kaynatasızlar

• Kahkaha
Tepkiler: ne
Kaybettin Biggie ilk sayfada iz bırakamadın...

@Kim bey beni kırmakta ve üzmektesiniz bir parça kalbim üzüldü büzüldü bir süre kırgınım size.

neyse size Ankara’nın güzelliklerinden bahsedeyim biraz..
çoğ sıcag, yazın yağmur yağarken kışın bu kadar sıcak olması Ankara’nın insanlarından kaynaklı olsa gerek..

• Kalp Gözler
neyse size Ankara’nın güzelliklerinden bahsedeyim biraz..
çoğ sıcag, yazın yağmur yağarken kışın bu kadar sıcak olması Ankara’nın insanlarından kaynaklı olsa gerek..
şaka şaka böyle dediğime bakmayın Ankara dengesiz bir memleket..
sabah yine hava sisliydi öğlen yazı yaşıyoruz akşam 3G olur, hiç sağı solu belli olmaz.
GAR, GIŞ, GIYAMET.

Film izliyordum. Geç kalmışım @Serçe
Nickim iz bırakmış neyse ki sklks

• Kahkaha
Pek bakmıyorum canım onun dışında biraz rahatsızım..
Sen ne yapıyorsun nasılsın..
İyiyim bende canım yoğunluk devam zaten bende farkettim bizim o eski yazan ekipten kimse pek yok herkes kabuğuna çekilmiş ya da girmiyor pek sanırım :)

Gorsel 1958 yilina ait, bebekleri oglen uykusu icin dondurucu soguklarda disari birakiyormus Iskandinav ebeveynler. Arastirmalara gore bunlara maruz kalan cocuklarin bagisiklik sistemleri yasitlarina gore daha iyi calisiyormus.
Ben buna inaniyorum iste

Ruslar da yeni doğan bebeği buz gibi suya daldırıp çıkartıyorlar ve sebebi de aynı şekilde bağışıklığını arttırmakmış.

Ocak ayında denize giren Ruslar var ve kendi adıma suya ayağımı bile sokamıyorum çünkü oldukça soğuk geliyor. Onlar ise balık gibi yüzüyor ve bu sayede hastalıklara karşı daha dirençli olduklarını iddia ediyorlar.

Ruslar da yeni doğan bebeği buz gibi suya daldırıp çıkartıyorlar ve sebebi de aynı şekilde bağışıklığını arttırmakmış.

Ocak ayında denize giren Ruslar var ve kendi adıma suya ayağımı bile sokamıyorum çünkü oldukça soğuk geliyor. Onlar ise balık gibi yüzüyor ve bu sayede hastalıklara karşı daha dirençli olduklarını iddia ediyorlar.
Haberi okudugumda zaten Ruslar geldi aklima .)

Geri