Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ödül verecek olursanız ilk mesaj bana ait…İlk sayfa da bende olayım Allahım ne büyük bir iş başardım nasıl kutlasam bunu ben....
Yolda ödül geliyor canım hazır mısın bu ödüle..Ödül verecek olursanız ilk mesaj bana ait…
umarım tahmin ettiğim şey değildir shsjsjdjdjYolda ödül geliyor canım hazır mısın bu ödüle..
şaka şaka böyle dediğime bakmayın Ankara dengesiz bir memleket..neyse size Ankara’nın güzelliklerinden bahsedeyim biraz..
çoğ sıcag, yazın yağmur yağarken kışın bu kadar sıcak olması Ankara’nın insanlarından kaynaklı olsa gerek..
Pek bakmıyorum canım onun dışında biraz rahatsızım..@Sade nerelerdesin ??? Nasılsın göremiyorum bayadır seni
İyiyim bende canım yoğunluk devam zaten bende farkettim bizim o eski yazan ekipten kimse pek yok herkes kabuğuna çekilmiş ya da girmiyor pek sanırımPek bakmıyorum canım onun dışında biraz rahatsızım..
Sen ne yapıyorsun nasılsın..
Konu seni Türkiye'ye getirtmek ise bence o parayı gözden çıkartır.Benim ücretimi Iba zor öder. O köle arıyordur kesin.
Bekleyip görelim teklif yapacak mı.Konu seni Türkiye'ye getirtmek ise bence o parayı gözden çıkartır.![]()
Gorsel 1958 yilina ait, bebekleri oglen uykusu icin dondurucu soguklarda disari birakiyormus Iskandinav ebeveynler. Arastirmalara gore bunlara maruz kalan cocuklarin bagisiklik sistemleri yasitlarina gore daha iyi calisiyormus.
Ben buna inaniyorum iste
Haberi okudugumda zaten Ruslar geldi aklima .)Ruslar da yeni doğan bebeği buz gibi suya daldırıp çıkartıyorlar ve sebebi de aynı şekilde bağışıklığını arttırmakmış.
Ocak ayında denize giren Ruslar var ve kendi adıma suya ayağımı bile sokamıyorum çünkü oldukça soğuk geliyor. Onlar ise balık gibi yüzüyor ve bu sayede hastalıklara karşı daha dirençli olduklarını iddia ediyorlar.