Ahahaha kıyamam sana yaa minnoş bir kedi gibi kıvrıl uyu bi köşede şekerliliğine şekerlik kataruyuyacamda işte sana anlattığım olaydan sonra sıramı beklıyorum
nerde uyuyacam diye
sjsjsjsj![]()
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ahahaha kıyamam sana yaa minnoş bir kedi gibi kıvrıl uyu bi köşede şekerliliğine şekerlik kataruyuyacamda işte sana anlattığım olaydan sonra sıramı beklıyorum
nerde uyuyacam diye
sjsjsjsj![]()
Ahahaha kıyamam sana yaa minnoş bir kedi gibi kıvrıl uyu bi köşede şekerliliğine şekerlik katar
Dalga değil bebekamın üzüldüm hihihihi minnoşamın yaaDalga geçme ya zaten uykusuzum
Dalga değil bebekamın üzüldüm hihihihi minnoşamın yaa
Ahaha beni yenmekten vazgeç bende yüzüne vurmiyim bazı şeyleriArtık her sefer okeyde yenildiğinde yüzüme vurur moralimı bozarsın
Ahaha beni yenmekten vazgeç bende yüzüne vurmiyim bazı şeyleri
Evet üvey evlat gibi güzel kent'im, depreme rağmen.![]()
Hoş buldum. İyiyim teşekkür ederim, sen nasılsın?Abla hoşgeldin Nasılsın ?
Hoş buldum. İyiyim teşekkür ederim, sen nasılsın?
Geçmiş olsun. İyi olmanı dilerimSağolasın Abla . Şükürler olsun iyiyim sadece soğuk havaların vermiş olduğu ufak bir grip var.
onun dışında herhangi bir sorun yok şükür.
Geçmiş olsun. İyi olmanı dilerim
Kerata büyüdü
Günaha girme oğlum ramazan ayındayız yaklaşık 20 gündür değil gitmek alkol dahi sürmedim ağzıma.Ender evin barkın yok mu?
Hep pavyonlarda geziyorsun…
20 gün mü oooo çokmuş…Günaha girme oğlum ramazan ayındayız yaklaşık 20 gündür değil gitmek alkol dahi sürmedim ağzıma.
Senin gibi öküze abone değilim
Daha geçen hafta kendi agzinla söyledin çok içtim diye.20 gün mü oooo çokmuş…
Ben ağzımı kapatalı 2 ay oluyor ulan. :d
öküze abonelik süresiz iptal….
Temelli birakmasamda eskisi gibi sağda solda gezip sabahlamam cidden bazı şeyler olmuyor artık ters geliyor.Ekli dosyayı görüntüle 93612
temelli bırakman temennim…
işte feraset işte cesaret işte adam gibi adamlık…Temelli birakmasamda eskisi gibi sağda solda gezip sabahlamam cidden bazı şeyler olmuyor artık ters geliyor.
Bakarken herşeyi yaşadık dibine kadar ama artık sorumluluk sahibiyiz evde bekleyen bir eşimiz kundakta bir çocuğumuz var