Soğuk Kahve

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bana birini hatırlatıyor nedense. .s Çok nazik, hanımefendi, sessiz, kendi halinde takılan bir bayan. İyidir, kimseye zararını görmedim. Sohbetimiz olmasa da karşılıklı bir sempati var diye düşünüyorum arada. Allah gönlüne göre versin. :cici:

Bildiğin soğuk işte, bu sıcaklarda hiç gitmez. Tamam saçmaladım, gidiyorum...

Soğuk Kahve

Patronum :D yönet bni :dyg:
Aynı camiaya afinitem var hemşeri muhabbeti gibi :p

Sevecenliğini, içtenliğini , canını sıkan olaylar karşısında takındığın
keskin ve net tavrını çok beğeniyorum. Seni tanıyalı kısa zaman oldu ama
fazlasıyla güvendiklerimdensin. Kimselere emanet etmeyeceğim birini
sana emanet edebilirim :)

İkimiz de seni çok seviyoruz, herşey gönlünce olsun :srl:

Pek fazla tanışıklığımız olmasada kendisini forumda sıcak kanlı üyeler arasında görüyorum. Nicki ile hiç bir alakası yok :cici: hoşgeldi aramıza..

Sohbeti hoş insan.

04.01.2015

Bir daha rep yapmasını istemediğim kişi .p Bir ara baktım yorumlara kendi yorumumu göremeyince ben nasıl yorum yapmamışım bu konuya diyecektim ki tekrardan bakınca gördüm. Hayatımda ilk defa Sıla diye bir arkadaşım olduğunu söylediğim üyeciğimiz .p

İlk başlarda hiç ısınamamıştım. Kahveyi de hiç sevmem ya, hele ki soğuksa..!! Belki onun etkisi olmuştur..

Ama tanıdıkça çok sevdim, daha da çok sevdim..:cici: Zıt fikirlere saygılı olması ve bunu asla ilişkilerine yansıtmaması olgunluğunun bir belirtisi.. Kaybolma bir yere, daha çok seveceğim seni.. :srl::kiss:

08.10.2014

Bal bu bal.:cici:

İsmi kadar Gıcıksa yandık desene :hihi:

Hanım hanımcık Arkadasları tarafından sevılen bır bayan :)

03.09.2014

Yuregi oyle guzel bir insanki tarif edilemez. Beniyiki tanidim seni. Ahlaki durusu edebi konusmasi tatliligi mssalahi var. Iyki varsin Can kiz ♡

Aşırı aşırı sevilesi üye :D çok tatlı, komik zeki bi kız iyiki bu forumda :D

Soğuk Kahve :dyg:
Nickindeki soğuk atılmalı ve sadece kahvedeki hatır sohbet sıcaklık kalmalı:dyg:
Bu hatunun hak edene ayar vermeyi seven bir tarafı var en çok o yanını seviyorum.
Özü sözü bir samimi :blush:
Her zaman mutlu ol her şey gönlünce olsun tatlım :srl:​

ilk tanıştığımız gün sohbetimiz çok güzeldi sonra yanlıs anlaşılma sonucu bir süre görüşmedik. :)
Yüreği temiz olan nadir kişilerden, çok iyi niyetli, kalbinin güzelliğide yüzüne vurmuş çok tatlı:p
Forumun tartışmasız en güzel kızı ama kimse yanaşmaya kalkmasın üzülür;p
tesadüfen beni görmüş, umarım yine görür gelir konusur, birlikte vakit geçiririz.
Sabah akşam konuşsam sıkılmam, ses tonu çok güzel(şarkı söylerken degil konusurken özellikle) rahatlatıyor beni :D Sözü var her gün 1 dakika bile olsa duycam o güzel sesini ki günüm güzel geçsin;p
o güzel yüzün hep gülsün, hep mutlu kal.
Not: Bizi yakıstıranlara da teşekkür ederim, senin gibi biriyle yakıstırılmak çok güzel ama bende dahil kimseyi yakıstıramıyorm ben sana bu forumdan, uzak dursunlar senden öyle niyeti olan varsa :D

İyidir Soğuk Kahve,
Kendi Halinde Sessiz Sakin..
Damarına Basılırsa Tamamen Değişebilir :D

Sevdiğim Kişilerden, Sesi de Çok Güzel.. :eglen:

04.12.2014

Bir İnsanın Kalbi Bukadar mı Temiz ve Masum Olabilir ?
Evet Olabiliyormuş.
Bunu Gördüm Sıla'da..

Çok Severim Kendisini ve Çokta Değerlidir Benim İçin.
Herzamann Mutlu Ol Ufaklık.. :srl:

Nicki soğuk kahve belki ama kendisi hiç soğukkanlı değil.
Çok içten, çok sıcakkanlı.
Hep böyle tatlı ve içten kal canım. :dyg:

Dehşet bi sesi var, ayrıca acayip tatlı, onunla vakit geçirmesi çok eğlenceli, zaman nasıl geçer anlayamazsın. Şekerparem olur kendisi ;d

13.09.2014

Derdinize derman olanlardan, kaynar suyun yanında çay gibidir, çayın demlisi gibi sevilendir. Neşelidir, birazcık deli ama idare ediyoruz :p Ayrıca o ses ne ya. Bak yine dayanamadım yazdım buraya. Her saniye şarkı söylese dinlersiniz :D Bir de dünyalar güzeli, şekerparem.

Bizim tanışma şeysini tam hatırlamamakla birlikte sonrasında bana kocaman bir iyilik yaptığını söyleyebilirim.Beni üzülmekten kırılmaktan kurtardı koruyucu meleğim :cici::kiss:
Gönlüne yakışanla mutlu olsun inşallah.Son zamanlarda yorumları çok eğlendiriyor beni :kiki: sevilesi,değer verilesidir.
İyi ki tanıştık.

Soğuk kahve..Onunla tanışalı baya bi zaman oldu .Çok iyi kalpli birisi .Beni tek üzen insanlarla fazla samimi olmamasıydı.Şu son zamanlarda gördüğüm kadarıyla bunu da aşmış , sevindim . her ne kadar konuşamasakta her zaman aklımdasın ,herşey istediğin gibi olsun arkadaşım ...

çok severim kendisini gerçekten sohbeti kişiliği inancı sesi daha sayamadığım bir çok özelliğiyle çok değer verilesi bir insan iyi ki tanıdım seni ya hala böyle insanlar var diyebilmek güzel:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri