Soğuk Kahve

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
En az tanıyıp en çok takdir ettiğim bir üye ..
Mesajlarını daha bir kendine saklar oldu ayrıca ..

Sevgili Kardeşimdir; Soğuk Kahve...

Sanal ortam denilen bu alemde, İnsanlar genelde nasıl davranacağını bilmez, bir gün yaptığı diğer günle çelişir, Ona aykırı düşündüğünüzde üstünüzü düşünmeden çizer, Aynı çizgide değilseniz hayatına sokmaz sizi... vs vs Bunun gibi bir çok olumsuzluk şu sanal alemde sıralanabilir...

Soğuk Kahve kardeşim tüm bu olumsuzluklardan sıyrılmış , Hanım hanımcık bir kızımız... Nerede ne yapacağını bilen , İlişkilerde ipin ucunu kaçırmayan , Dengeyi korumayı başaran, Herkese Hakkettiği kadar değer veren biri...

Onunla aynı yolda yürümeyi , Aynı idealler üzere mücadele etmeyi en çok istediklerimden birtanesi... İnşallah Daha uzun yıllar beraber Kalem sallayacağımız adımlar attık, Birliktelikler yerini aynileşmeye bırakır umudundayım...

Cesur , özgüveni yüksek , İdealleri olan bir Kardeşim....

Seninle Aynı zaman ve zeminde Mürekep dökmekten Onur duyarım sevgili Kardeşim ve Değerli Dostum....

Gündüzler nasıl beklerse gecenin bitmesini
Sabırla söküyorum bu tarih gecesini.

------------------------------------------------------------------------------------
Kısacık sürede tanıdığım ve ısındığım nadir kişilerdensin. :)
Neşesi ile çevresindekileri de neşenleriden bir dostsun. Hayatıma iyi ki girdin. :) Sana baktığımda kendimi görüyorum bazen dostum. Seninle benim yaşadıklarımız aynı sayılır. Sen anladın.
Mutlu olmayı sonuna kadar hak eden birisisin bir ömür güzel yüzün hiç solmasın. Hep mutlu olursun umarım.

Soğuk Kahve
Nickinin aksine sıcacık bir hanımefendi
hiç konuşmadan sevebileceğiniz konuştukça tanıştıkça ise daha çok seveceğiniz biri kendisi
Sevimli güzel yüzlü hatun.
Bu forumda o kadar çok ki iki yüzlü insan arkadan iş çeviren yalan dolan olan bu forumun bi gereği sanırım geleneksel bir şey yani galiba :/ Ama soğuk kayfede öyle bir şey yok kalbi de aklı kadar temiz bir hatun kişisi

Gozleri cok guzel ya.
Her konuda az cok fikir sahibi olan, herkes tarafindan cok sevilen, guzel gozlu ve yetenekli bayan.
Yemek yapabiliyo, makyaj konusunda basarili, sarki da soyluyo. Daha ne olsun, kiskanin kizlar:D

Hem cok güzel hem cok icten.
Hemen hemen herkesle anlaşabildiğini farkettim,saygısını hep koruduğundan dolayı..
forumcak seviyoruz seni Kahve aşığım :p

Siyasi ve dini konulardaki yorumlarini begeniyorum onun. Sesi'de kendi de cok guzelmis onu da ogrenmis olduk .) Pek muhabbet etmisligim yok ama uzaktan uzaga gozume takiliyor .)

Sıcakkanlı,seviyeli,iyi niyetli ve çok değerli bir kardeşimdir. Kendisin yeri geldiğinde bir mücahide olarak tanımlamak yanlış olmaz :)

ona verdiğim değerin kutsal boyutu var. bana karşı tepkili tavırlar sergilese de onun yeri gerçekten başkadır. hep öyle ol lütfen hiç değişme.

İyi niyetli eğlenceli bir o kadarda akıllı biri :D

Soğuk Kahvebu forumdaki ilk arkadaşım diye bilirim. gayet olgun, samimi ve tam bir hanımefendi dir.
henüz hayatın başlarında olmasına rağmen en gin bir tecrübeye sahip.o şimdi iyi bir arkadaş, iyi bir dost ve ilerleyen yıllarda iyi bir eşi iyi bir anne ve iyi bir iş kadını olacak. bundan eminim

Sohbeti hoş bir insan.Güleç yüzlü ve iyi niyetli.
Duruşunda insancıllık yansıyor.Kalbin selim halini hissettiriyor.
Gülen yüzünüz hiç solmasın sevgili Soğuk Kahve

Severim seni Sıla valla iyi kızsın hoşsun konuştuğumuz zamanlar pek iyi anlaşamasakta benden ötürü olduğundan ama şuanda bir sıkıntı olduğunu hiç düşünmüyorum yani kısacası iyi kızsın seviliyosun. :benmi: :oy:

Soğuk Kahve
Yeniden geldim kankim :)
Bundan bir kaç ay önce tanıştım seninle. :hello:
Kaç yıldır tanıdığım insanlardan daha çabuk ısındım sana. Bir derdim olduğunda , zor günlerimde hep yanımda oldun. Bu iyiliklerini asla unutmayacağım. :hi:
Kardeşim , dostum diyebileceğim nadir insanlardansın. İyi ki tanımışım seni diyorum her zaman. :cici:
Hayatta yaşadıklarımız bazı şeyler aynı olduğundan bir birimizi her zaman çok iyi anladık. :benmi:
Biliyorsun ağzım pek laf yapmaz. Bendeki yerini biliyorsun seni kelimelere dökmeye kalksam dökemem , anlatmaya kalksam anlatamam. :öp:
Varlığın ile , neşen ile mutsuz anlarımda bile hep bir şekilde yüzümü güldürmeyi başardın. :cici:
Senin gibi bir dosta , kardeşe sahip olduğum için Allah,a ne kadar dua etsem azdır.
Şu hayatta seni moralsiz ve mutsuz görmeye asla dayanamıyorum bunu iyi bil.
Not : Eğer mutsuz olursan biliyorsun hiç acımam ağzını burnunu kırarım :D
Güzel yüzün ve iyilikle dolu ruhun her zaman gülsün. O güzel yüzün umarım hiç hüzün ve keder görmez. :)

Onunla canın sıkkınken konuş sana gülümseme garantisini verir kesin.

Çok fazla değil ama aynı frekansta konuştuğumuz bazı konular var onlarda ortak diliz.

Belki bir gün bir parçanın nakaratında buluşuruz tabi benim gaza gelmem lazım ;)

Cansın .

Hep gül Sen

En sevdiğim,dostum,kardeşim,bütün güzel sıfatlarımın sahibi Soğuk Kahve'm:cici:
Senelerdir beraberiz ve hep de beraber olacağız.
Seni forum dışı tanımak farklı bir ayrıcalık tabi,herkese sen gibi bir dost lazım.
Bilirsin,sevgi sözcüklerini bir kalıba dökmekle aram yoktur.:şirine:
Ama sen,seni ne kadar çok sevdiğimi zaten biliyorsun.:tatlı:
Yanımda olduğun için çok mutluyum,sen iyi ki varsın:dostum:

soğuk kahve die bir kitap var yazarı aklımda değil acaba okumuşmudur kendisi ?

635541893542292567-1563269538_tumblr_ml8qmqiGSe1s9s4lfo1_500.gif

Hani bazen görüşemediğiniz, konuşamadığınız insanlar olur ve onları özlersiniz ya, bu kız'da böyle bir şey. Görüşemiyoruz bazen ama hep aklında merak etmişizdir birbirimizi. Sıla, benim kardeş, dost dediğim kişilerden çok farklıdır. Önemlidir Sıla.. Kendi bildiğinden şaşmayan, kendi doğrularının peşinden koşan ve insanlar hakkında zerre kötülük düşünmeyen biri. Yeri apayrıdır ben de.
Sıla, çoğu acısını içinde yaşar ve yazar. Güzel kalemi ve güzel sesi vardır. Bir gün birlikte yazıp, birlikte şarkılar söyleyeceğim, hayalini kurduğum dostum, kardeşimdir o.
Bazen sessiz kalırsınız ve sizi anlayacak birilerine ihtiyacınız vardır. Eğer Sıla hayatınız da ise, Sıla bunu çok güzel başarıyor. Sizi anlıyor, sizi yadırgamıyor.

Hep gül sen güzellik.
Çok seviliyorsun.

Soğuk Kahve

Ne yazıcağımı bilmeden başladım yazmaya Bismillah dedim gerisi gelir dedim.Zor zamanımda iyi günümde güldüğümde canımın sıkkın olduğunda sen hep yanımdaydın nasıl minnettarım biliyormusun sana ? Eğer bir gün kötü gününde yanında olamazsam diye korkuyorum çünkü ? O kadar yanımda oldun eğer ben kötü gününde olmazsam bu benim ayıbım olur kendimi hiç affetmem ve kendime hiç yakıştıramam :) Hatırlıyormusun bana yazdıklarında içindeki çocuğu öldürme ben senin samimiyetine inandım demiştin. O ZAMAN İYİ OKU BU YAZDIKLARIMI İÇİNDEKİ SENİ ÖLDÜRME ÇEVRENDEKİ İNSANLAR SENİN GÖZÜNÜ KAŞINI DEĞİL O GÜZEL YÜREĞİNİ SEVDİ :) Soğuk Kahve <3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri