Soğuk Kahve

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yeni gelenlerden, yazın bakalım nasılmış bizde tanıyalım az çok.

27.05.2014

kendisini hiç tanımam, geldiği günden beri nickini çok beğenmiştim öyle birkaç kez denk geldi yorumları da güzeldi. Sonra baktım ki kezbanın arkadaşıymış (: Konusunu açayım dedim. Konusunda gördüğüm kadarıyla da birkaç kişi tanıyor daha önceden. Yeni tanıyanlarda çok samimi sıcak buluyorlar. Bende kendisini sevilen sıcak buluyorum. Herşey gönlünce olsun.

Kendi halinde, hanım hanımcık sevimli kızlarımızdan biri. Ben sevdim kendisini :)Daha yakından tanışmak dileği ile:cici:

Tanismadik Henūz Fakat Fikir Olarak Uyusuyoruz. ılımlı Biri.

Cok eski arkadasımdır Soğuk Kahve, ergenlik dönemlerimden:D
Zeki ve aklı basındadır. Sesi cok güzeldir:p
İc güzelligi dısına yansımıstır. Cok eglencelidir. :)
Seviliyorsun kuzumm. :srl::kiss:

Soğuk Kahve Cok sevdimki ben onu :kiss: canım benim cok tatlı biri iyi kalpli allah o güzel gönlüne göre versin bitanem benim :)

Askım olursun dimi :kiss: :dyg:

Her zaman saygılı,vefalı ve sevgi doludur.Kimseyi kırmamaya özen gösterir.Hanımefendi,duygusal,sıcakkanlı çok şirindir.Sağ olsun her gördüğünde hal hatır sorar.Her şey gönlünce olsun güzel kardeşim.:srl:

Kendisi hakkında en ufak bilgiye sahip değilim fakat onun nickini her gördüğümde aklıma 3 şey geliyor =) 1.Ahmet Batman 2.Kahve tutkum 3.Dost sandığım biri Forum içinde kişiliği ve mesafesi çok hoşuma giden üyeler arasında umarım hep böyle kalır her şey gönlünce olsun :icon_hosgoru:

bana kotu bisey soyledi sebebini de soylemiyor. gizemli ama kotu biri olabilir

Düzgün, hanım efendi ve sevecen birine benziyor .. Daha yeniyiz dur bakalım :)

İyi ki varsın Arkadaşım
İyi ki varsın Soğuk Kahve
Hepte var olasın..

Kaç sene oldu tam kestiremiyorum ama , öyle bi kaç seneden uzun seneler olduğunu biliyorum , maruz gör yaşlılık sendromları boy gösteriyo , hafıza kimi zaman herşeyi tam beynimde tutamıyorum ;p Seni tanıdığım günden bu vakitte kadar , ilk tanıdığımda nasıl saygı duyuyorsam şuandada aynı saygıyı duyuyorum bu saygımı hiç bi vakit su istimal etmedin ne hal nede hareketlerinle..
Bi çok insanla tanıdım tanıdığımı zannetim , ama sen zannetiklerimden değil tanıdıklarımdansın..
Az kafanı şişirmedim zamanında , Hakkını bu hususta helal et..
İnsanları içten bir şekilde dinliyebilmek erdemliktir , sende o erdemliğe sahip bir insansın kişilik karakter olaraktan..
Senin nazarındaki insanlar günümüz yeryüzünde malesef ki diyorum azınlıkta kaldı , vede senin gibi insanlar günümüz yeryüzünde iki yüzlü insancılar tarafından herzaman kıskanılanlar olur Rabbim seni o nitelikteki insanlardan herdaim uzak tutsun..
Tutmadığı vakitlerdede , sen onlarla mücadele etmekten hiç bi vakit yılma olurmu :)

Gönlünü kimsenin kırmasına izin verme hele ki erkek milletinin seni üzmesine , duygularını heba etmesine içindeki O seni öldürmesine asla izin verme.. Unutmaki o sevgiyi sadece vede sadece senin canından daha değerli bir insan heba edebilir o nitelikte olan insanlarda sanırım ailen olsa gerek..

Baba ile okey oynamayı özledim doğrusu , onada dolaylı yollardan çokca selamlar :)
Herşeyin en özelini ,en güzelini ,en temızını hakediyorsun Rabbim gönlünün güzelliği gibi bahtınıda güzel etsin bundan sonraki yaşantında inşallah Arkadaşım..

Allahım bir hatunun yüreği ancak bu kadar güzel olur..
Seni çok seviyorum :p

Kendi halinde takılır kimseye laf söylediğini görmedim siyasi konusunda bile düşüncesine yatkın yorumları beğenir ama kimseyle tartışmaya girmez ruh halindeki gibi soğuk ta değil :)

mesafeli ve hanfedi bi üyemiz sessiz ve kendi halınde diye
dusunmekteyim bu arada nickinin cok uzun buluyorum
direk nicki soguk yap gec :D

01.08.2014

baldizlarin güzeli
uzun zaman once sana soguksun demiştim ama degilsin deil
sıcacık sevecen sevilesi bi yapın var hemen kendini sevdiriyorsun
nerde nasıl konuscagını bilen cool tavırlarınla herkezi büyülüyorsun
sessiz sakin kimseye karısmayan hanımcıkk :p
ugrasmasınlar senle üzerim onlar huh seviliyosun tarafımızca
ama benden taraf ol erkek tarafısın sen kız deil
nazlici deil romeocu olmani diliyorum ;D seviliyorsun cokca :o

Bugün tanıştık ve'' iyi ki tanıdım'' dediğim biri.
Rabbim o güzel gönlüne göre versin canım.
Hep mutlu olman dileği ile :)

Kalpten kalbe yol gerçekten varmış.
Sevdim kız ben seni.
Nickini görmem bile tebessüm etmeme yetti.

Tanışmadık henüz sevdiklerimin arasında kendini öne çıkaranlardan ki..
Rabbim hep burada ve sevdiklerimin arasında kalmayı nasip etsin (aminnnnnn)
Severim,sevilir..
-nickinlehiçuyumludeğilsinözellikle''soğuk''kısmı
-sıcakahveolsanya? :*

foruma ilk geldiğinde nicki gibi soğuk ve mesafeli biri sanmıştım onu, ama yanılmışım:)
neşesiyle hayat dolu enerjisiyle foruma renk katıyor bence:)
seviliyorsun soğuk kahvecim

soğuk moğuk değil atıyor :p
çok sevimli bi hanım, arkadaşı olduğum için kendimi çok şanslı sayıyorum :)

01.08.2014
Benim başlığımı açan üye :)

sonunda tanisabildim kendisiyle :)
Nick'i cok begenirim.ismini cok begeniyorum.kendisini..sözlerini..durusunu..
hep böyle kal :)
iyiki tanistik..seninle sohbeti seviyorum..daha nice sohbetlerimize diyip sonlandirmsk istiyorum sözlerimi :*

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri