Soğuk Kahve

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ara ara konuşuruz ama muhabbeti keyif verir,her zaman tavrını koruyabilen biri zaten sohbeti de o yüzden zevk veriyor.Forumdan gitmesini istemeyeceğim az sayıda hatundan biri,o yüzden tatillerini yap okuluna falan git ama sıra sıra da uğra buralara seviliyorsun Soğuk Kahve ^^

Çook zeki bayanlardan artı olarak güzel iyi kalpli falan filan birde zengin :D muhabbeti eğlenceli oluyor. eğlenmesini iyi biliyor mutluluğu hakedenlerden :umursama:

Sözlerime dışı seni içi bizi yakar deyimiyle başlamak istiyorum bana ve serdara yaptığın iyilikleri hiç unutmayacağız ınlıdın sen onu cınım :D kankilerine verdiği sözü hiç tutmaz ama biz yine bekliyoruz sözünü tutmanı pro hunter....vs vs :cici: en son olarak güldürür eğlendirir zeki delilerdendir kayfe assdfff :D
Not: capsler hala elimizde :T:

O kahveyi ısıtir içerim :**

Seni ilk bir üyeyle tarşırken farkettim forumda. Vay be dedim kıza bak dile nasıl hakim kelimeleri nasıl güzel seçiyor.

Sonra bir yemek tarifi verdin. Hatırlıyorum italyan sos makarna. Hatırlıyorum tabiki tabağın uçlarındaki baharatı sana sormuştum.

Sonra üye resimlerini falan yükledin. O zaman hayatlarımız farklı yollarda neyse gördüm seni ve ne dediğimi sen biliyorsun :)

Sonra hatta ben seni bir yerlere davet ettim bir kahve sözünde karar kıldık ama bu sonrasında hiç konuşmadık. Taki yine bu sözlükte bir gün sana cesaret edip birlikte söyleriz diyene kadar.

Bir kaç sayfa git bulursun o mesajı.

O gün o parçanın yaydığı ayrı bir mizansen vardı şarkı üzerine kaç saat konuştuk kim bilir.

Ama yine koptuk.

Sonra ne oldu ben de hatırlamıyorum. Bir baktık biz olduk.

Belki bu yüzden;

sen anladın burada susayım...

İnsan senin gibi dostu, kardeşi, sırdaşı tanıdığı için çok şanslı olmalı. Bende o şanslı insanlardan biriyim galiba. :)
Not : Dün hasta hasta gülmekten gözümden yaşlar aktı sayende. :D İyi ki arsın kardeşim.

noah çok seviyor, aşkları ttnetin sinyallerini bozuyor vallahi. imreniyorum

Densizin biri gelecek de onu üzecek diye ödüm kopuyor.

Benim üzgün görmeye kıyamadığım hep gülsün istediğim kımetlim o.

allah mutluluğunuzu daim etsin inşaallah,amin ama düğünü sonra yapın gözünüzü seveyim olmaz mı? nixie arpes, bardak siyahbeyaz ve siz derken düğünler çoğaldı.
lan altın çok yüksek düğün mü olur? siz bence 6-7-8-9 sene böyle bol bol birbirinizi sevin ;p
hem zaten buzul çağı başlıyo felan diyolla, düğün olmaz aga, altın olmaz
hayır hayır olmaz
şimdi diğer çiftlere gideyim, bak unutmayın ha ;p

Hadddii canımmmmmmm yoksam siz vay be çocuğunuz olursa adını Nilda koyun :))))))))

Çocukları olursa adı Fulya. Lütfen araya girmeyiniz. Akajajshs

Soğuk Kahve

Bu kız bana huzur.
Bu kız bana tebessüm.
Bu kız bana din gibi.

Konuştukça kendimi iyi hissediyorum. Öyle bir huzur veriyor ki, kalbime iyi geliyor bu kız. Sesimde ki neşeyle
Mutlu oluyor, sesimde ki hüzünle hüzünleniyor.
Saatlerce oturup bu kızı yazmak istiyorum ama nazar değer lan susayım :T: ahjajabjha

Önce Allah'a , sonra da Noah ya emanet ediyorum seni.

Gülüşünden öperim kadın.

Nasıl da yine zor günlerimde yanımda oldu,iyi ki var olasıca.
Bilirsin belli edemem hislerimi,burada ufaktan çıtlatayım dedim.
Kocaman severim,daha kocaman öperim.

Keşke şimdi yine buralarda olsa.

Vay be zamanında ne dolaplar çevrildi

Saygılı, vefalı ve yardımsever biriydi.Umarım herşey yolunda gidiyordur,güzel bir hayatı vardır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri