Soğuk Kahve

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İyi niyetli ve sıcakkanlı biri olduğunu düşünüyorum .Eleştiriye açık değil ve hemen sinirleniyor.simdilik bu kadar.

Geçtiğimiz günlerde forum oyunları diye kişisel sayfasına manasız bir yorum yaptığım arkadaşlardan.
Anlayıslı ve saygılı bir arkadasımız.
Ben kahvemi sıcak ve az şekerli içerim:p
Tanısma fırsatımız olmadı , maviliklerin kendısıyle olmasını diliyorum.

müzik çalışmalarımızın tüm hızıyla sürdüğü, onun dışında gayet iyi anlaştığımızı düşündüğüm arkadaşım. pek bir değerlidir kendisi :srl: bu aralar biraz hasta, kendine dikkat et sen bize lazımsın daha :p

sana benden hediye babında 1 adet vip kahve :p tadını çıkar :hihi:

Yerim seni < 33
Kendime evlat edindim onu. Artık ben ,babası ve biricik kızımız.

Yaklaşmayin fena olur.

Dun tanismak nasip oldu onceden zatn kanim cok fena isinmisti tanidm daahada bi isindm :)
Eglenceli,sempatik,olduğu gibi,coookk ama cookk tatlimsii , sepsekerdir Silamm :kiss:
Hersy gonlunce olsun balkitomm.:dostum:

Aynı dertlerden muzdarip oluruz,aynı şeylere gülümseriz ve bazen aynı anda aynı şeyleri söyleriz.
Eğlencelidir aslında ama bazen damarına basılıyor.Onu sakinleştirmek biraz zor ama imkansız değil.
Önyargılı olduğum zamanlar,gidip ben senin için bunları düşünüyorum demişliğim vardır o zaman bile yine hanımefendiliğini bozmadı.Birgün belki bir yerde karşılaşırız ,sıcak kahve içeriz : )

Öperim çokça.

Sakinliğini koru .p

Soğuk Kahve sevdiğim bir kaç kisiden birisi.Kendi halinde bazen cadaloz ;p Bazen ise hanım hanımcık suskun üye.Hep mutlu kal :oy:

Soğuğunu değil, kahveyi komple sevmem ama Soğuk Kahve 'yi severim. Kendileri kaliteli ve salt kişilikli biridir gözümde.

Farklı üyelere temas ettikçe değerini daha bir anlıyorum.
Yaklaşımını kimselerde görmedim..
Her daim saygımı kazanacak bir üye..
Onu tanımak büyük keyif..

Çok tatlı kişilikte tanıdım. Eğlenceli ve çok yetenekli.

Umarım her şey hep iyi olur kendisi için , dilediklerini yaşar..

ve hayatı boyunca cipir cipir bakar hep ^^

Benden kendisine sıcak bir enerji gittiğini iddia ederken kendisi de sevgi kelebeklerini bana uçurmuş kişidir : )
Bazen yazdığı yorumlara çok kızıyorum, atarlı matarlı oluyor ama ortak bir dua bulduk, ediyoruz. Hayatının çokça güzel olmasını, duygularını kontrol edebilmesini diliyorum. İlgin, sevgin, gönlünün güzelliği hiç değişmesin.

Kendisi ön yargısız biri bir de, insanlara karşı ön yargı beslemiyor. Bana beslemedi en azından .p

Öpüyorum çok, sevgiyle kal güzellik : )

Sohbeti su gibi akan bağyan, saatlerce konuşsan yine de sıkılmıyorsun.
İyimser, yapıcı, pozitif bi karakter, her türlü sıkıntıya çare bulmak için kendini parçalamaktan çekinmeyecek kadar fedakar.
Anti upset gibi bişey. Çok güldüm, 2 dk ağlayım, kederleneyim, efkarlanayım diyorsun ama izin vermiyor akabinde kendini tuhaf bi şekilde çal keke çal modunda buluyorsun. Nerde benim döner bıçağım ?
Bu arada içinde sakladığı çok duygusal bi kişilik vardır bunu yazıya dökmekte ustadır kendisi.
İyiki tanımışım dediğim hiçim :P

Biraz da giydireyim.
Gölgem bile güzel '' modunda ortalıkta geziyor. Tamam abi fiziksel olarak taş diyebiliriz fakat mental olarak o kadar odun ki fiziğini örtüp karşına bi kezo çıkarıyor. 100 yılın kezosu ödülü olsaydı açık ara 1.ci olurdu o kadar diyim. Hayatı tesbih yapmiş sallayan bi kıro. Benim gibi bir beyfendi bile bi bağyana kıro diyorsa o işte bi kıroluk vardır. Neye bulaştığınızı bilin istedim xD

Şu aralar öyle canım sıkkın benim neler yaşadıklarımı çok iyi bilirsin hep yanımda oldun bir kere bırakmadın beni gitmedin. Yüreğin gibi kalbinde temiz abla hastalıkta sağlıkta hep yanındayım. İyi gününde beraber gülücez kötü gününde derdine derman olucam. Eger bu söylediklerimin birisini bile yerine getirmezsem bana hesap sorma hakkın var :) iyiki varsın sıla abla.

Bütün çiçekler solar, demirler kırılır.Fakat samimi ve dürüst insanlar ne solar ne de kırılır.Tanımaktan memnun olduğum insanlardan.Selamlar.

Seni kelimeler anlatmaya yetmez. Yorum buraya birakayim da pc ye geçince içindekileri yazarım :)

Biraz çatlak biraz deli :T: , son dönemlerde Üye Resimleri bölümünde yeni bir akım başlattı :şekil: muhabbeti hoş bir hatun kafa dengi yani ciddi olacağı zaman ciddi olmasını biliyor ama çatlak olması gereken yerlerde de şamatasını iyi yapıyor.Ara sıra atarlı yorumlarını görmekteyim kavga edeceği insanı saç baş yolar gibi bir havası var :D

Geçmişte 1-2 muhabbetimiz olmuştu kendisiyle.
Aile terbiyesini gerektiği gibi aldığını düşünüyorum.
Sıcakkanlı bir kişiliği var.Ve foruma renk katanlardan
Herşey dilediği gibi olur inşallah.

Soğuk Kahve ---- Forumdaki gözlemlerimden sonra onunla dost olmaya karar verip adım attığım bir kişilik. Dahası konuşmanın seyrine kapılırken "aaa aynı ben bu kız" dediğim ortak noktalarımızın çok olduğuuu içi kıpır kıpır tatlı mı tatlı şeker bir kardeşim :cici: Üslubu, tavrı ve tarzını beğeniyorumm sesinide kıskanıyorumm :p o biibibibibitanem. Hep mutlu her daim başarılı her zaman sağlıklı ve asla bensiz kalma (: Bende sana Ice Mocha hediye olsun nickine yakışır :öp:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri