Soğuk Kahve Eline Mikrofon Alırsa..

Konu sahibi son olarak 3385 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bence yine de düşünelim bu fikri biz bence Misanthropic le müzik tarzımız uyuşuyor. Benim hali hazırda bi bestem de var. Yaza müsait bi zamanda yapabiliriz böyle bir şeyi. Ne dersiniz? :P

beste için müzik sıkıntı ama ben proğramla şarkıdaki vokal sesini kısıyorum sadece müzik kalıyor bu şekilde bişiler yapabiliriz bana uyar yani :d

beste için müzik sıkıntı ama ben proğramla şarkıdaki vokal sesini kısıyorum sadece müzik kalıyor bu şekilde bişiler yapabiliriz bana uyar yani :d

Bestenin altyapısı hazır. Olur derseniz üzerine bir şeyler inşa edilip çıkar bir şeyler çıkar diye düşünüyorum. Özelden kaydedip yollayayım hatta müsait bi zamanda. Gaza geldim zorlasak olacak bu iş =D

Bestenin altyapısı hazır. Olur derseniz üzerine bir şeyler inşa edilip çıkar bir şeyler çıkar diye düşünüyorum. Özelden kaydedip yollayayım hatta müsait bi zamanda. Gaza geldim zorlasak olacak bu iş =D

:D:D:D Yollasana bi dinleyelim gercekten merak ettim.

Çok güzel olmuş güzellik ağzına sağlık, begendim=)

Karga filan kalmadı '' hafif kalır bu sese.
Dinozor neslinin tükenmesinin sebebi işte bu ses...

of hatuncum ya ne guzel sesın var oyle senın dınlerken ınsan uzaklara dalıp gıdıyor sesıne yuregıne saglık devamını beklıyorum ^^

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri