Soğuk Kahve Eline Mikrofon Alırsa..

Konu sahibi son olarak 3385 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

[YOUTUBE]2_MRS9jwIGg[/YOUTUBE]

Eğlence amaclidir.
Katiyyen profosyonel degildir.
Sesim ve sahsima ait iddia bulunmamaktadır. ünlem ünlem ünlem.
Lütfen yukarida belirtilenleri okuyarak yorum yapiniz klsfjdkj

Yapımda emeği geçen Sky kardesime tesekkurlerimi sunuyorum.
Hadi bakalım keyifli dinlemeler :karaoke:

Hayırlı olsun :) İstediğin dilenmeyi ve emeğini alırsın inşallah :)

Bu İntihar Olmalı Bence Cok Kötü :D

İyi Forumlar...

~Saygılar

Piyasadaki sanatçı adı altında dolaşan bazı insanlardan daha güzel sesiniz var,güzel bir eğitimle profesyonel olabilirsiniz.

Piyasadaki sanatçı adı altında dolaşan bazı insanlardan daha güzel sesiniz var,güzel bir eğitimle profesyonel olabilirsiniz.

Tesekkurler.. Eğlence amacli yapilmis, dediğiniz gibi egitimsiz bir calismaydi bu. 1 senedir san egitimi aliyorum, daha basarili calismalarla tekrar gelirim umarim :)

Soğuk Kahve yeminle bin defa dinleye bilirim amaninnn ne guzel sesin varmis yaaa cok kotu kiskandim ben yaaaaaaaa :s: baska sarkilar da okuu yaa baska sarkilar da oku paylasss . bunu youtubda nasil bulurum guzelim ara sira dinlerim? Ayla dikmen rahmetlinin zoruna gitmesinde ben bu sarkiyi hic dinlemezdim yaa ama sen ne kadar guzel yorumlamissin bayildim ben kim ne derse desin benim yorumumdur bu ben begenmedigim oldugunda yorum yapmiyorum iste. ama yorum yapmissam cok begenmisim demektir. canim basarilar sana cok guzel sesin varmis gercekten. oh be icimi doktum resmen destan yazdim ya :D :kiki:

kanka kızma ama hiç müzik olmadan söylesen daha iyi olurdu sanki. Çok değişik çıkmış sesin :D

@Soğuk Kahve yeminle bin defa dinleye bilirim amaninnn ne guzel sesin varmis yaaa cok kotu kiskandim ben yaaaaaaaa :s: baska sarkilar da okuu yaa baska sarkilar da oku paylasss . bunu youtubda nasil bulurum guzelim ara sira dinlerim? Ayla dikmen rahmetlinin zoruna gitmesinde ben bu sarkiyi hic dinlemezdim yaa ama sen ne kadar guzel yorumlamissin bayildim ben kim ne derse desin benim yorumumdur bu ben begenmedigim oldugunda yorum yapmiyorum iste. ama yorum yapmissam cok begenmisim demektir. canim basarilar sana cok guzel sesin varmis gercekten. oh be icimi doktum resmen destan yazdim ya :D :kiki:

Balim benimm cok tesekkur ederim. Ne kadar samimi dile getirmişsin düşüncelerini gururlandirdin beni :dyg:
Sky yüklemiş Soğuk kahve - anlamazdin yazinca cikiyo youtubede canim. Cok opuyorum seni:öp:

Cok memnun oluruz forumca :hi:

Şakası Bi Yana Sesinin Güzel Olduğunu Söylemememin Sebebi Kıskandım :p

Biraz Daha Sıkı Calışırsan Birşeyler Olabilir Aslında :)

Ben Stüdyo Kiraladım Bile Ufak Tefek Hazırlıklar Kaldı Yani Benimkisi Biraz Prof İşi Olucağını Düşünüyorum Birisinede Sözüm Var Zaten :)

İyi Forumlar...

~Saygılar

Şakası Bi Yana Sesinin Güzel Olduğunu Söylemememin Sebebi Kıskandım :p

Biraz Daha Sıkı Calışırsan Birşeyler Olabilir Aslında :)

Ben Stüdyo Kiraladım Bile Ufak Tefek Hazırlıklar Kaldı Yani Benimkisi Biraz Prof İşi Olucağını Düşünüyorum Birisinede Sözüm Var Zaten :)

İyi Forumlar...

~Saygılar

Tesekkur ederim :) Sana da basarilar diliyorum. Profosyonel bir şeyler yapmasam da muzik benim hayatimin merkezi, uğrastiğin isi kiskandiğimi belirterek misilleme yapabilirim sanirim :p

çok güzel emeğine sağlık: )

bi an şarkıyı yıllarca bu ses söylüyor sandım:şaşkın:
oldukça sevdiğim şarkıdır bi de
harika olmuş bence
@Soğuk Kahve

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri