Soğuk Kahve Eline Mikrofon Alırsa..

Konu sahibi son olarak 3388 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Burda dinlemesem her hangi başka bi yerde dinlesem "Bu şarkıyı kim söylüyor" diye sorarmıydım sorardım.
bazı seslerde bir şey oluyor hani böyle içten bi yerden geliyor sanki kulaga .. Eğitimle nasıl olursun falan filan anlamam orasını ama kesınlıkle almalısın yada devam etmelisin yada hiç bir şey yapma otur kendı kendıne söyle en kötü ama söyle . resmen yorumu baglayamadım söyleme seklınden zıyade o ses de olan ve adını bılmedıgım sey cok hosuma gitti.

Burda dinlemesem her hangi başka bi yerde dinlesem "Bu şarkıyı kim söylüyor" diye sorarmıydım sorardım.
bazı seslerde bir şey oluyor hani böyle içten bi yerden geliyor sanki kulaga .. Eğitimle nasıl olursun falan filan anlamam orasını ama kesınlıkle almalısın yada devam etmelisin yada hiç bir şey yapma otur kendı kendıne söyle en kötü ama söyle . resmen yorumu baglayamadım söyleme seklınden zıyade o ses de olan ve adını bılmedıgım sey cok hosuma gitti.

Ben de nasil bir giris yapacagimi bilemedim simdi. :) Acikcasi tarifi zor bir hisse kapildim şimdi. İçten bi teşekkür yetersiz kalacak ama cok tesekkur ediyorum hos dusuncelerin için :cici:

Bence yine de düşünelim bu fikri biz bence Misanthropic le müzik tarzımız uyuşuyor. Benim hali hazırda bi bestem de var. Sözlerini yazmadım henüz. Luxor iyi diyorsan bu işte el birliğiyl yaz ayında güzel bir şey yapabiliriz. Ne dersiniz? :P

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri