Bu konuyu açmadan önce konuştuk biz ama. Teklifini geri aliyorsan diyecegim bir şey yok (=
Herkes düetten bahsediyor koro halinde mi söylesek acaba![]()
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bu konuyu açmadan önce konuştuk biz ama. Teklifini geri aliyorsan diyecegim bir şey yok (=
Herkes düetten bahsediyor koro halinde mi söylesek acaba![]()
bizim düetimiz vardı kurtuldun haha
güzel fikir :p
bizim düetimiz vardı kurtuldun haha
Evet evet şaka yapiyorum. Önceden planlamistik biz. En kisa zamanda diyelim o halde :cici:
Evet ya bi ara seninle sürekli şarkı söylüyoduk, bence yine yapmaliyiz :p
Burda dinlemesem her hangi başka bi yerde dinlesem "Bu şarkıyı kim söylüyor" diye sorarmıydım sorardım.
bazı seslerde bir şey oluyor hani böyle içten bi yerden geliyor sanki kulaga .. Eğitimle nasıl olursun falan filan anlamam orasını ama kesınlıkle almalısın yada devam etmelisin yada hiç bir şey yapma otur kendı kendıne söyle en kötü ama söyle . resmen yorumu baglayamadım söyleme seklınden zıyade o ses de olan ve adını bılmedıgım sey cok hosuma gitti.
Grup kuralım bence biz. Bas gitar ve back vokale talibim ben =p
Davulda da @Remus olsun cok basarilidir :p
Misanthropic ile beraber söyleriz biz de oh mis :p
Şarkı sözlerini yazmaya başlasak mı ne :p
Davulda da @Remus olsun cok basarilidir :p
Misanthropic ile beraber söyleriz biz de oh mis :p
Onu da Luxor ile hallederiz. Cok saglamdir kalemi bu konuda![]()
Walla tam bi müzik şöleni olur ozaman bence =) Şaka bi yana istedim aynı şehirde olmayı ya. Hayalden gerçeğe taşımak güzel olurdu
tamam daha iyi oldu , menejerimiz kim olsun :p
wiLtoRd olsun mu:p
onun bulduğundan hayır gelmez ama olsun hadi :haha::haha:
Wiltord bu her seyi halleder![]()
Bence yine de düşünelim bu fikri biz bence @Misanthropic le müzik tarzımız uyuşuyor. Benim hali hazırda bi bestem de var. Yaza müsait bi zamanda yapabiliriz böyle bir şeyi. Ne dersiniz?![]()