Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
aşırı beğendim sesin çok tatlı ya
Şakası Bi Yana Sesinin Güzel Olduğunu Söylemememin Sebebi Kıskandım :p
Biraz Daha Sıkı Calışırsan Birşeyler Olabilir Aslında![]()
Ben Stüdyo Kiraladım Bile Ufak Tefek Hazırlıklar Kaldı Yani Benimkisi Biraz Prof İşi Olucağını Düşünüyorum Birisinede Sözüm Var Zaten![]()
İyi Forumlar...
~Saygılar
Mobiller için link istiyorum :o çok merak ettim
Ben de seni aşırı aşırı beğeniyorum nutellanin gizli tarifi.
Oh ödeştik :p
Balim benimm cok tesekkur ederim. Ne kadar samimi dile getirmişsin düşüncelerini gururlandirdin beni :dyg:
Sky yüklemiş Soğuk kahve - anlamazdin yazinca cikiyo youtubede canim. Cok opuyorum seni:öp:
aylar sonra yine dinlemek güzeldi ciğerim. yenilerini bekliyorum hatta beraber yapalım.hazırlıklara başla ;d
tavukları pişirmişem nasıl ?:pKesinlikle yenilerini birlikte yapmaliyiz![]()
sana bi albüm yapalım parayı da kırışırız:d
Gerçeği mi söylim Duymak istediğini mi ?![]()
Alt yapi olarak elimizde sadece bu vardi kuzum. Seçme şansimiz olmadigindan dolayi en uygun şekilde seslendirmeye calistim :benmi: tesekkur ederim :hello:Arka fondaki müzik çok mu hareketli kalmış :s
Onun dışında sesine sağlık kuzum :-*
tavukları pişirmişem nasıl ?:p
Forum içinde huzursuzluk ve üyeleri rahatsız etmek gibi sebeplerden seni banlama hakkımız var lakiiiinnn kankimsin torpillisin sdşlgkmsgh ama bi daha yapma((
Alt yapi olarak elimizde sadece bu vardi kuzum. Seçme şansimiz olmadigindan dolayi en uygun şekilde seslendirmeye calistim :benmi: tesekkur ederim :hello:
Hayatimin şarkısı ya.. Harika olur. Sesime gideceğini düşünüyorum![]()
sesin cok guzel massallahayrica en sevdigim sarkilardan biri