Soğuk Kahve Eline Mikrofon Alırsa..

Konu sahibi son olarak 3385 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
aşırı beğendim sesin çok tatlı ya

aylar sonra yine dinlemek güzeldi ciğerim. yenilerini bekliyorum hatta beraber yapalım.hazırlıklara başla ;d

Şakası Bi Yana Sesinin Güzel Olduğunu Söylemememin Sebebi Kıskandım :p

Biraz Daha Sıkı Calışırsan Birşeyler Olabilir Aslında :)

Ben Stüdyo Kiraladım Bile Ufak Tefek Hazırlıklar Kaldı Yani Benimkisi Biraz Prof İşi Olucağını Düşünüyorum Birisinede Sözüm Var Zaten :)

İyi Forumlar...

~Saygılar

kiskanc seni :nee: :kiki: :trip:

Balim benimm cok tesekkur ederim. Ne kadar samimi dile getirmişsin düşüncelerini gururlandirdin beni :dyg:
Sky yüklemiş Soğuk kahve - anlamazdin yazinca cikiyo youtubede canim. Cok opuyorum seni:öp:

canim benimm gercek dusuncelerimdi bunlar benimm :dyg: :öp: cok begendim gercekteenn :öp: kuzucum bunu ablama dinleticem ki vazgecsin sarki soylemekten artik :kiki:

sesin cok guzel massallah :) ayrica en sevdigim sarkilardan biri

Arka fondaki müzik çok mu hareketli kalmış :s
Onun dışında sesine sağlık kuzum :-*

Forum içinde huzursuzluk ve üyeleri rahatsız etmek gibi sebeplerden seni banlama hakkımız var lakiiiinnn kankimsin torpillisin sdşlgkmsgh ama bi daha yapma :(((

Forum içinde huzursuzluk ve üyeleri rahatsız etmek gibi sebeplerden seni banlama hakkımız var lakiiiinnn kankimsin torpillisin sdşlgkmsgh ama bi daha yapma :(((

Zaten torpilim olmasaydi daha ben üye olma asamasindayken banliyolardi. Allahtan sen varsin da takiliyorum şuralarda kankim. Allah razi olsun senden :(

Bisey soyleyeyim yorumlarida okudum öncelikle cok profesyonel olmus yorumlardaki vatandaslar bunun gibi yapsim gorelim, guzel bir mikrofonla butun sorunlar kalkar genelde mikler "ş" harflerini sikintili cikartiyor her neyse bunlari yazmamin sebebi sacma sapan yorumlayanlar yuzundendi asil yorumuma gelirsek

Silacim bittim sesine yaaa zaten sesini biliyordum ama muzikli sekilde daha bi guzel olmus , gunlerce dinleyebilirimki zaten biliyosun beni gece gunduz bangir bangir rock metal dinliyorum . boyle melankolik sarkilarim secilidir kisacasi sesine asik oldum haha

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri