SMi Kimdir?

Konu sahibi son olarak 1053 gün önce görüldü

SMi Kimdir?

• Başka forum ajanı.

Kullanılan: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    9
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gelsin gelsin SMi gelsin yazın gidin o oyuna :honk:

Yok la benim tabirim değil o, onu bana bi admin dediydi :zuha:
O değil de ben Emre admin gibi okumadan beğenip geçiyon sandımdı, iyi bi okuyomuşun, okumamakla kalmayıp alıntılar da yapıyon :dyg:

Yuh ya :D okuyorum tabi ayıp :hih: yalnız iyi taktik etiketlemiyon ya :D ahahahah :zuha:

Yuh ya :D okuyorum tabi ayıp :hih: yalnız iyi taktik etiketlemiyon ya :D ahahahah :zuha:

Kız etiketlesem de bakmayacak nasılsa ondan karakter kasmıyorum boşuna :honk:
Bebeğim biliyorum ben, sadece o admine kaya fırlatmak istedim bi dene :srl:

7 kere etiketlenmiş çocuk, bi de 67 kez görüntülenmiş profili. Foruma döndüğünde çok ünlü olacak çooookkkk :honk:

Yok TSK olsa şimdiye beni evimden aldırtıdı :honk:
Önce profiline yazdım, mail bildirimi varsa diye bi de özel mesaj attım ama bana mısın demedi :honk:

Gelsin de kudursun o kadar diyom saaa :honk: :zuha:
Yeter ki gelsin he mi kerom?:D bizi bu dertten kurtarsın,her iki güne bir sonyanın şu SMi kimdir sorusundan böööğtt geldi size dimi?:D

Yeter ki gelsin he mi kerom?:D bizi bu dertten kurtarsın,her iki güne bir sonyanın şu SMi kimdir sorusundan böööğtt geldi size dimi?:D

Yok ondan değil de ben de merak ediyorum nan. Konuyu açarken cidden etkilendim hikayeden :honk: Düşünsene adam 19:47de gruba yazıyor ve 'lost' oluyor :honk:
Tam kitap yazılacak bir hikaye :zuha:

Yok ondan değil de ben de merak ediyorum nan. Konuyu açarken cidden etkilendim hikayeden :honk: Düşünsene adam 19:47de gruba yazıyor ve 'lost' oluyor :honk:
Tam kitap yazılacak bir hikaye :zuha:
Yalnız cep kitap boyutlarında anca olur,adam bi kitaplık serüven yaşatmadı bize ne hikayesi çıkar bundan kero başkanım? :D
E göze batan üye oluş tarihi ve gruba üye oluşu ve ondan sonra sır gibi kayboluşu :D :D

Yalnız cep kitap boyutlarında anca olur,adam bi kitaplık serüven yaşatmadı bize ne hikayesi çıkar bundan kero başkanım? :D
E göze batan üye oluş tarihi ve gruba üye oluşu ve ondan sonra sır gibi kayboluşu :D :D

İşte asıl hikaye burada başlıyor Sonya, bundan sonrası tamamen hayal gücü ve doğaçlama :zuha:

İşte asıl hikaye burada başlıyor Sonya, bundan sonrası tamamen hayal güzü ve doğaçlama :zuha:
Hiç de zorlanmicamıza benziyoruz,her kafada bir hikaye,adamı ne boyutlara taşırız orasını ben düşünmek dahi istemiyorum kerocum:D:D:D

Hiç de zorlanmicamıza benziyoruz,her kafada bir hikaye,adamı ne boyutlara taşırız orasını ben düşünmek dahi istemiyorum kerocum:D:D:D

Aynen bizim hikayenin de 'hikayeme bir cümle de sen ekle' oyununa dönebilitesi yüksek :zuha:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri