Şeker müziği bu. Böyle renkli renkli ışıklar döncek; kafa, vücut, bacaklar ve kollar birbirinden bağımsız hareket edecek, gözler şiş ve kapalı falan... güzelmiş tuttum bunu. Atayım fava
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Neler diyirsin aybalamŞirin-şirin yat, ay balam
Boya başa çat ay balam
Səndə bir gün öz səsini
El səsinə qat ay balam
Sənə deyir lay lay

Sen beni hapse attırcan ya da işten kovdurcan bu gidişle… kdkdkdGsli olup bu kadar tatlı ve minnoş bulduğum nadir insan vardır. Çok iyi niyetli biri. Ailecek seviyozzzz <3
O kadar övdüm. Fenerlilerin telefonu hak ettim bence. Değil mi? :d
Yaa Stock kadınnn <3 “ben demiştim” i ben de çok derim bilirsin. Büyü var büyü şaabma djdjkdah benim minnoş kalplim. beni dinlemek için sakalımın çıkmasını bekliyor ama konuşmalarımızın sonunda hep “ben demiştim” derken buluyoruz beni… çok vefalı, saygılı bi çocuk. ha bir de inanılmaz sabırlı. ben ekran karşısında kudururken, o tane tane anlatıyo her şeyi.kjsjsa kıyamisuuu<3
Lefty efenim üzgünüm ama son şampiyonluğumuz olması için komple takımı kapatmamız lazım… :/ Teşekkür ediyorum bu aradaGalatasaray şampiyonluğu için tebrik etmeyi unuttum. Tebrikler @Raijin ve dilerim son şampiyonluğunuz olur.