ÜSözlük Slash

🕒 Konu sahibi 3 saat önce aktifti
Duygusal topluğumu zirveye çıkardın şu an. Nasıl seviyorum belli değil :/ Geçicem direksiyonun başına göreceksin...

“Artık ShinigamiKhan diye biri yok :(“ demeye geldim bir de ne göreyim…

Yaa @Hilal bebeğim benim… Ben de seni çok seviyorum hem de KOCAMAN! Hep gül, sürekli sevindirikli haberler işit, şans ve güzellikler bırakmasın peşini! Bu vesileyle BİR KEZ DAHA kutlamış oldum doğduğun günü…

Shini sandım Shikhan çıktı şakasını bile özledim… Ama yeni nickim bu olmayacak tabii… Çalışmalarım sürüyor.

Khan iken çok şımarıktı Raijin olunca adeta huyu değişti. Seviyoruz.

ShinigamiKhan benim alter egomdu. Sen bi de beni yeni nickimle gör. Ruhumu şeytana satıyorum, pazarlıklar sürüyor!

• Kahkaha
Tepkiler: ne
Onda nasıl bir ego ile tokatlıcaksın bekliyoruz bakalım Sjsjsj

Arkadaşlar diyorum diyorum anlatamıyorum... Benimle alakalı bi şeyler paylaştığınız takdirde o paylaştığınız şeyleri gözüme (evet göz) sokmadığınız taktirde asla haberim olmuyor. Özürlüyüm ben. Forum özürlüsü... 5 sene önceki hareketlere tepki vermemden de mi anlamıyorsunuz ayol hadi ben anlatamıyorum... Lütfen, rica ediciğim :(

@Sirius değilim :(
@yoSun yemeğe değil ya elmaya yapıştırdıydım...
@Stockholm Sendromu Nasıl inkar ederim ki..
@Hatem atıyorum da sen 12323 sene sonra görüyon. Benim forumdaki halimin instagram şubesisin adeta...

BAKIN NE KADAR KOLAY....

Şirin-şirin yat, ay balam
Boya başa çat ay balam
Səndə bir gün öz səsini
El səsinə qat ay balam
Sənə deyir lay lay

Gsli olup bu kadar tatlı ve minnoş bulduğum nadir insan vardır. Çok iyi niyetli biri. Ailecek seviyozzzz <3
O kadar övdüm. Fenerlilerin telefonu hak ettim bence. Değil mi? :d

ah benim minnoş kalplim. beni dinlemek için sakalımın çıkmasını bekliyor ama konuşmalarımızın sonunda hep “ben demiştim” derken buluyoruz beni… çok vefalı, saygılı bi çocuk. ha bir de inanılmaz sabırlı. ben ekran karşısında kudururken, o tane tane anlatıyo her şeyi.kjsjsa kıyamisuuu<3

Şirin-şirin yat, ay balam
Boya başa çat ay balam
Səndə bir gün öz səsini
El səsinə qat ay balam
Sənə deyir lay lay
Neler diyirsin aybalam ^82
Gsli olup bu kadar tatlı ve minnoş bulduğum nadir insan vardır. Çok iyi niyetli biri. Ailecek seviyozzzz <3
O kadar övdüm. Fenerlilerin telefonu hak ettim bence. Değil mi? :d
Sen beni hapse attırcan ya da işten kovdurcan bu gidişle… kdkdkd
ah benim minnoş kalplim. beni dinlemek için sakalımın çıkmasını bekliyor ama konuşmalarımızın sonunda hep “ben demiştim” derken buluyoruz beni… çok vefalı, saygılı bi çocuk. ha bir de inanılmaz sabırlı. ben ekran karşısında kudururken, o tane tane anlatıyo her şeyi.kjsjsa kıyamisuuu<3
Yaa Stock kadınnn <3 “ben demiştim” i ben de çok derim bilirsin. Büyü var büyü şaabma djdjkd
Galatasaray şampiyonluğu için tebrik etmeyi unuttum. Tebrikler @Raijin ve dilerim son şampiyonluğunuz olur.
Lefty efenim üzgünüm ama son şampiyonluğumuz olması için komple takımı kapatmamız lazım… :/ Teşekkür ediyorum bu arada :emoji_innocent:

Cengoyla yıldızlar barışmamıştı yalan yok ama şimdi seviyorum vicdanlı , iyi biri.

Geri