Yhaa demesene öyle .s .$Keşke herkes senin gibi olsa <3
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Yhaa demesene öyle .s .$Keşke herkes senin gibi olsa <3
Yakışıklılık abidesi. Ama buluşacaksanız baya önceden haber verin. Yoksa işte baya bi bekletiyor..... :p
Şaka şaka İstanbul malum hehehe. Ama çok yakışıklı ben bi buluşunca düştüm.
Arkadaşlar…zaten iki kelimeye tav olan biriyim Raijin de beni tanimadigi halde guzel seyler yazarak bayagi etkilemisti
yakisikli
forum icinde eglenceli
guzel kalpli biri
tanimiyom ama uzaktan seviyom
Laleli esnafı bilemem ama bu Tam bir Yahudi mantığı. Çoluk çocuğu öldürüp sonra en namuslu askerler bizim askerler demek de böyle bir şey değil mi.Laleliye düşen ilk toptancı parçası.
Bi sıkıntısı olursa ürünün getir garantisi benim kardeşim samimiyeti.
Bi sıkıntısı olduğu zaman kullanıcı hatası diyecek kadar dolandırıcı
Klasik yumurta topuk laleli esnafı
@ShinigamiKhan
Laleli esnafı bilemem ama bu Tam bir Yahudi mantığı. Çoluk çocuğu öldürüp sonra en namuslu askerler bizim askerler demek de böyle bir şey değil mi.
Son kısmı merak edenler layklasınMoğolum benim hem ticaretten anlar hem kahveden. Bu ikisini aynı anda yapabilen insan zor bulunur.
Yetmedi mi?
Tiyatrocu da
Yetmedi mi?
Güzel Bilgisayar oyunu oynar
Yetmedi mi?
Son kısım bana kalsın :3
Angie askjdşakjsd Süper asjdşlajksd kupa asdjklajfşlkas maçında sşdjaşskdjaş görüştük mü puhahahahsdajşkhsfkaşkdfaNeyse süper kupa maçında görüşeceğizzzzzzzz :p
Dün elimizden kaçtınız ama Fred baba acımayacakkkkkkkkk
Neyse çok severim. Çok güzel bir insan.
yeni yıl, yeni işin, yeni hayatın çok mutlu, umutlu, bol paralı ve FB başarılarıyla dolu yıllar olsuuunnn :p
Gerçekten sadece kulağın mı çınlıyor???bu adamın sözlüğü niye bu kadar geride kalmış?!!
kendi adıma utanç duyuyorum….
Cengiz, şimdi içinden bana sövüyorsun “ulan iyi ki bi şey yapalım dedik, hani bakacaktın?!!” diye… biliyorum… kulaklarım çınlıyor.. sakın ama sakın inkar etme!!!
Duygusal bir adam, çiçeği burnunda bir damat hala…
verdiğimiz sözün arkasındayız elbet! hep mutlu ol kardeşim..
Her güzelin bi kusuru var işte. Benimki de iyi kalbimmiş demek ki hahsjsjs hep gel, başımızın üstünde yerin hazır Diloş’um. Güzel enerjinizi yansıttık biz sadece. İyi ki geldiniz. Hem ocağımıza, hem hayatıma <3 sen de musmutlu ol hep. Lütfen :’) kendine cömert davran.iyi insanlar tanıdım ama abartısız söylüyorum ki ben bu adam kadar temiz, iyi kalplisine denk gelmedim. beni çileden çıkartan bir iyi niyeti var.fghgfh dünkü ziyaretimizde özlem’le birlikte çok güzel ağırladılar. dört güzel evlatlarıyla, hoş sohbetleriyle, samimiyetleriyle bir kez daha gönlümde taht kurmuş oldular. çok uyumlu, çok güzel bir çiftsiniz, cengom. daim olsun. seni hep böyle mutlu ve huzurlu görmek istiyorum; umarım hiç, hiç, hiç bozulmaz.
Kankam çok teşekkür ederim varol. Aminler aminler <3oha olum sen evlendin mi lan
vay babam ben taş devrinde kalmışım
cengom hayırlı olsun brocum allah mutlu mesut etsin bi yastıkta kocayın
Çizgimiz eğik olsa da omurgamız sağlam hamdolsun çok şükür ahshjsjsEgik cizgi olsada anlami , dimdik zipkin gibi delikanlidir.
Bilmukabele efenim ne zarifsiniz <3Happy new year mr Slash