Sketchup Çalışmalarım

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
başlangıç için fena sayılmaz ama daha ileri seviyeye taşımak istersen eğer 3d max 'e göz at derim eline sağlık gelecek var sende :)

Prefabrik işi yaparken işimi görmüştü bilgisayar kullanan biri rahat kullanabiliyor hazır şablonlar indirebiliyorsun güzel bişi

döngüsel mutfağın karşısına banyo yapmada ne yaparsan yap :D

Eminim güzel şeyler olucak. İzlemedeyim iyi çalışmalar.

Banyonun kapısı mı dar? Yoksa yan yan mı girilir.

başlangıç için fena sayılmaz ama daha ileri seviyeye taşımak istersen eğer 3d max 'e göz at derim eline sağlık gelecek var sende :)
3d max'e girmeyi hiç düşünmüyorum. Mimari boyutlandırmalar yapabileyim yeterli. Teşekkürler.: )
Prefabrik işi yaparken işimi görmüştü bilgisayar kullanan biri rahat kullanabiliyor hazır şablonlar indirebiliyorsun güzel bişi
Konu hortlatılınca böyle bir şeyle bir vakitler uğraştığımı hatırladım. Ne güzelmiş o günler.: ))
döngüsel mutfağın karşısına banyo yapmada ne yaparsan yap :D

Eminim güzel şeyler olucak. İzlemedeyim iyi çalışmalar.
Plan bana ait değil, basit planlar diye arattığımda bulduklarımdan. Benim de tercihim olmaz ikisinin karşlıklı olması.: ) Teşekkürler.
Banyonun kapısı mı dar? Yoksa yan yan mı girilir.

Ölçülere hiç dikkat etmemişim anlaşılan. Bi dahakine artık. Bunu yarım bıraktım.

en son tiridimax kursuna gidicektim simdi aklima geldi....

Cizimler gercrkten guzel olmus , bi ara heveslenmistim bende

3d max'e girmeyi hiç düşünmüyorum. Mimari boyutlandırmalar yapabileyim yeterli. Teşekkürler.: )

Konu hortlatılınca böyle bir şeyle bir vakitler uğraştığımı hatırladım. Ne güzelmiş o günler.: ))

Plan bana ait değil, basit planlar diye arattığımda bulduklarımdan. Benim de tercihim olmaz ikisinin karşlıklı olması.: ) Teşekkürler.

Ölçülere hiç dikkat etmemişim anlaşılan. Bi dahakine artık. Bunu yarım bıraktım.

max mimari için daha iyidir tabi mimari görselleştirme programı değil ama daha detaylı daha kaliteli işler çıkartabilirsin.

Sketchup programını kullanırken eğleniyorum sonra sinirlerimi bozuyor. :T:
Emeğine sağlık güzeller fakat render alırken aydınlatmaya bakıp düzenlemesini yaparsan çok daha hoş durur.
Devamını heyecanla bekliyorum. (:

Güzel programdır. Olağan şekilde 3D Max'den daha fazla severim kendisini. Referans adamı siliyor musun, çalışma boyunca kalıyor mu?

Düşündüm de ne ile ilgilendim şimdiye kadar, hobim ne, fobim ne diye.:)
Cevapsız kaldım;hiç duymadım, görmedim böyle bir çalışma.
Okul bitti,sınav bitti yeni sınavlara gebe olan beynim gereksiz ne varsa ilgilenir oldu:)
Sevgili döngüsel çalışmaların bunları düşündürdü bana, öz eleştiri:)
Emeğine sağlık, bence çok iyi olmuş.

Sketchup programını kullanırken eğleniyorum sonra sinirlerimi bozuyor. :T:
Emeğine sağlık güzeller fakat render alırken aydınlatmaya bakıp düzenlemesini yaparsan çok daha hoş durur.
Devamını heyecanla bekliyorum. (:
Ara verdim, tekrar çalışmaya başladığımda dediğinizi yapacağım. Teşekkürler.: )
Güzel programdır. Olağan şekilde 3D Max'den daha fazla severim kendisini. Referans adamı siliyor musun, çalışma boyunca kalıyor mu?
Kalması daha uygun fakat siliyordum her seferinde.
Düşündüm de ne ile ilgilendim şimdiye kadar, hobim ne, fobim ne diye.:)
Cevapsız kaldım;hiç duymadım, görmedim böyle bir çalışma.
Okul bitti,sınav bitti yeni sınavlara gebe olan beynim gereksiz ne varsa ilgilenir oldu:)
Sevgili döngüsel çalışmaların bunları düşündürdü bana, öz eleştiri:)
Emeğine sağlık, bence çok iyi olmuş.
Başlanılıp yarım bırakılmasındansa belki de hiç başlanılmaması daha iyidir. Birçok şeye atlayıp hiçbirini adam gibi yapamamak sadece maymun iştahlılık olsa gerek.: ) Bu da benim özeleştirim olsun.:d

Teşekkürler Ezgisu.

Geri