Sketchup Çalışmalarım

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
İki ay oldu herhalde programı kuralı, araya bir sürü şey girdi ve ben bir türlü odaklanamadım güzelim işe. Burada da paylaşayım dedim, bu kız sadece yemek mi yapıyor demesinler diye.:ddddd

İlki 30 Temmuz tarihli, acemi bir çalışma.

Ve bu da bugün ilk render denememe ev sahipliği yapan minik banyom.pp

güzel. güzel ama daha çok çalışma görmeyi ümit ediyoruz. forum olarak sketchup'a açız. acil yeni çalışmalar görelim bunlar yeterli değil

Ayna ve camlar için daha çok uğraşmam gerek, şimdilik burada dursun bu.

Blender'a heveslenmiştim ben de ama bir türlü başlayamadım. Daha canlı çizimlerin olması dileğiyle. :D

Blender'a heveslenmiştim ben de ama bir türlü başlayamadım. Daha canlı çizimlerin olması dileğiyle. :D

Render hızlı olsun diye çözünürlüğü düşük tutuyorum. Ve diğer ayarları da hız için bozdum biraz. Şu haliyle bile 15 dakika sürdü. Ama olacak, o dediğin de olacak.:dd

Sketchup nedir hiç duymadım. Hobi mi yetenek mi nedir? Buradan bakınca çok sıkıcı görünüyor. Yaşasın balık tutmak.

İç mimarların ve yetenekliklilerin işine yarayan bişiye benziyo ben anlamam ama güzel görünüyor .p

Vay çok iyimiş bence :tatlı:
Teşekkürler Karabiber.: )
mimari tasarımları boyutlandırmak için kullanılan bir program, kısaca.
Sketchup nedir hiç duymadım. Hobi mi yetenek mi nedir? Buradan bakınca çok sıkıcı görünüyor. Yaşasın balık tutmak.
İş olsun diye, evet tam olarak "iş" olsun diye yapıyorum, daha doğrusu yapmaya çabalıyorum.p

Ve haklısınız sevgili Hiç Düşünce, yaşasın balık tutmak.:ddd
Bakınız: Tam 18 Tane.pppp (Bugünkü hasılatım.ddd)
İç mimarların ve yetenekliklilerin işine yarayan bişiye benziyo ben anlamam ama güzel görünüyor .p
Teşekkürler Marple, evet doğru tanımladınız. Mimarların çizimlerinin boyutlandırılmasında kullanılıyor genelde. Diğer 3d programlara oranla daha pratik olması sebebiyle de tercih ediliyor.

bu da bugünden. banyoya takıldım kaldım. yarın da evin diğer kısımlarını yapmayı planlıyorum. 1+1'i bitireceğim inşallah.p

Banyo tamam. Mutfak ve salonda ufak detaylar kaldı. Yatak odası, cam ve kapılar da bitince tamamlanmış olacak.

Eline sağlık yeni başlayan için hiçte fena durmuyor. online kütüphanesi geniştir sketch up'ın fakat dizaynda biraz daha detay ve ışık efektleri hiçte fena olmaz. Navisworks ile klip çekme şansında var. Fakat benden nacizhane tavsiye büyük ebatlardan ilk başlarda uzak dur. Daha küçük tekil objeler çizerek fonsiyonelliğini arttırabilirsin.

Eline sağlık yeni başlayan için hiçte fena durmuyor. online kütüphanesi geniştir sketch up'ın fakat dizaynda biraz daha detay ve ışık efektleri hiçte fena olmaz. Navisworks ile klip çekme şansında var. Fakat benden nacizhane tavsiye büyük ebatlardan ilk başlarda uzak dur. Daha küçük tekil objeler çizerek fonsiyonelliğini arttırabilirsin.

İşte aradığım adam.p

Teşekkürler Kızıl_mavi. Henüz sadece boyutlandırıp render alıyorum, ışık ve detaylara çok inemedim. Videoları izleyip ilerlemeye çalışıyorum.

İşte aradığım adam.p

Teşekkürler Kızıl_mavi. Henüz sadece boyutlandırıp render alıyorum, ışık ve detaylara çok inemedim. Videoları izleyip ilerlemeye çalışıyorum.

Bonjour madameoiselle :hi:

Olsun başlangıç için çok iyi, bu programı cv sine yazıp iş arayan bile var :)

Geri