Heisenberg
Altın Üye
başlangıç için fena sayılmaz ama daha ileri seviyeye taşımak istersen eğer 3d max 'e göz at derim eline sağlık gelecek var sende 
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
3d max'e girmeyi hiç düşünmüyorum. Mimari boyutlandırmalar yapabileyim yeterli. Teşekkürler.: )başlangıç için fena sayılmaz ama daha ileri seviyeye taşımak istersen eğer 3d max 'e göz at derim eline sağlık gelecek var sende![]()
Konu hortlatılınca böyle bir şeyle bir vakitler uğraştığımı hatırladım. Ne güzelmiş o günler.: ))Prefabrik işi yaparken işimi görmüştü bilgisayar kullanan biri rahat kullanabiliyor hazır şablonlar indirebiliyorsun güzel bişi
Plan bana ait değil, basit planlar diye arattığımda bulduklarımdan. Benim de tercihim olmaz ikisinin karşlıklı olması.: ) Teşekkürler.döngüsel mutfağın karşısına banyo yapmada ne yaparsan yap![]()
Eminim güzel şeyler olucak. İzlemedeyim iyi çalışmalar.
Banyonun kapısı mı dar? Yoksa yan yan mı girilir.
3d max'e girmeyi hiç düşünmüyorum. Mimari boyutlandırmalar yapabileyim yeterli. Teşekkürler.: )
Konu hortlatılınca böyle bir şeyle bir vakitler uğraştığımı hatırladım. Ne güzelmiş o günler.: ))
Plan bana ait değil, basit planlar diye arattığımda bulduklarımdan. Benim de tercihim olmaz ikisinin karşlıklı olması.: ) Teşekkürler.
Ölçülere hiç dikkat etmemişim anlaşılan. Bi dahakine artık. Bunu yarım bıraktım.
en son tiridimax kursuna gidicektim simdi aklima geldi....
Cizimler gercrkten guzel olmus , bi ara heveslenmistim bende
tiridimax dedin katlettin programı bence hiç başlama.
espiri baabında yazdım
Ara verdim, tekrar çalışmaya başladığımda dediğinizi yapacağım. Teşekkürler.: )Sketchup programını kullanırken eğleniyorum sonra sinirlerimi bozuyor. :T:
Emeğine sağlık güzeller fakat render alırken aydınlatmaya bakıp düzenlemesini yaparsan çok daha hoş durur.
Devamını heyecanla bekliyorum. (:
Kalması daha uygun fakat siliyordum her seferinde.Güzel programdır. Olağan şekilde 3D Max'den daha fazla severim kendisini. Referans adamı siliyor musun, çalışma boyunca kalıyor mu?
Başlanılıp yarım bırakılmasındansa belki de hiç başlanılmaması daha iyidir. Birçok şeye atlayıp hiçbirini adam gibi yapamamak sadece maymun iştahlılık olsa gerek.: ) Bu da benim özeleştirim olsun.:dDüşündüm de ne ile ilgilendim şimdiye kadar, hobim ne, fobim ne diye.
Cevapsız kaldım;hiç duymadım, görmedim böyle bir çalışma.
Okul bitti,sınav bitti yeni sınavlara gebe olan beynim gereksiz ne varsa ilgilenir oldu
Sevgili döngüsel çalışmaların bunları düşündürdü bana, öz eleştiri
Emeğine sağlık, bence çok iyi olmuş.