Şizofreni hastaların çizimleri..

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Hepsi mi bu kadar iyi çiziyor
Bilemedim bana yalan geldi
Tabi ki değil sadece dünya genelindeki hastaların en iyi çiZimlerini seçiyorlar.al bu çizimde Türkiye’den ilk 10 a girecekti aslında hakkımızı yemişler..DBD8DCFB-5193-41C2-9B63-C6D27FF9E632.jpeg

Bir çogu necronomicon ve h.p lovecraft romanlarinda geçmekte , dreamcore isimli paylasim sayfasinin fan art'ı bir çoğu , şizofreni ya da cinler ile alakası yok.

yetenekli şizofreni hastaları mı çizmiş yoksa şizofreni olunca yetenek mi kazanıyorsun?

Bilimde cinler diye birşey olmadığı için adının şizofreni olduğunu düşünüyorum.
Daha önce okuduğum cinler ile ilgili kitaplarda bu tarz da resimler görmüştüm
Bence de tam tersi hastalik bilmedikleri icin her seyi cinlere baglamislar. Mesela ensesti de bilmedikleri ya da soylemek istemedikleri icin cinlerden hamile kaldiyi uydurmuslar.

Bilimde cinler diye birşey olmadığı için adının şizofreni olduğunu düşünüyorum.
Daha önce okuduğum cinler ile ilgili kitaplarda bu tarz da resimler görmüştüm
Cinler diye bir fenomen olmadiği icin insanlari gormedigi bir sey ile korkutmak tanri yaratmaktan bu yana ise yaramis bir taktiktir. Bir kere islam inancinda bile cin görmek mumkun degil cunku insan oglunun gozunde perde olduguna inanilir. Ayrica sizofreninin ne oldugunuda bir arastir hic sizofreni hastasi gordunmu? konustunmu? muhtemelen cinlerle ilgili desen bir sizofreni hastasina sana guler. Adamlar sanrilar arasinda halusunasyon gordukleri halde cin demiyorlar , sen saglikli kafayla cin olabilecegine inaniyorsun. Sence hanginiz rahatsiz?
Ben de ne hikmetse h.p lovecraft ve necronomicon ya da h.g ginger illustrasyonlarinda , dreamcore fanart calismalarinda gordum cizimleri. Hatta senin gordugun cinler ile alakali cizimler bile abdul alhazred ( deli arap ) diye kurgusal bir karakterin cizimlerine ait , internet uzerinde gordugun hatta bir cogunu henuz goremedigin cizimlerin atasi ve esin kaynagi lovecraft isimli yazarin oykuleri ve cizimlerinden araklanmadır.

Cinler diye bir fenomen olmadiği icin insanlari gormedigi bir sey ile korkutmak tanri yaratmaktan bu yana ise yaramis bir taktiktir. Bir kere islam inancinda bile cin görmek mumkun degil cunku insan oglunun gozunde perde olduguna inanilir. Ayrica sizofreninin ne oldugunuda bir arastir hic sizofreni hastasi gordunmu? konustunmu? muhtemelen cinlerle ilgili desen bir sizofreni hastasina sana guler. Adamlar sanrilar arasinda halusunasyon gordukleri halde cin demiyorlar , sen saglikli kafayla cin olabilecegine inaniyorsun. Sence hanginiz rahatsiz?
Ben de ne hikmetse h.p lovecraft ve necronomicon ya da h.g ginger illustrasyonlarinda , dreamcore fanart calismalarinda gordum cizimleri. Hatta senin gordugun cinler ile alakali cizimler bile abdul alhazred ( deli arap ) diye kurgusal bir karakterin cizimlerine ait , internet uzerinde gordugun hatta bir cogunu henuz goremedigin cizimlerin atasi ve esin kaynagi lovecraft isimli yazarin oykuleri ve cizimlerinden araklanmadır.
@Xasthur benimle rahatsız vs konuşma. İkinci olarak düşünüyorum dedim.. belki yaşadım nerden biliyorsun? Ay tamam ya herşeyi siz biliyorsunuz herşeyi biz birşey bilmiyoruz. Cahiliz biz tamam ! Düşünüyorum ile kesin öyle arasındaki uçurumdan atlamanızı tavsiye ediyorum.. karşınızdakini aşağılamadan yorum yapmak bu kadar zor olmasa gerekli. 2. Oluyor bu.

@Sux benimle bir daha rahatsız vs konuşma. İkinci olarak düşünüyorum dedim.. belki yaşadım nerden biliyorsun? Ay tamam ya herşeyi siz biliyorsunuz herşeyi biz birşey bilmiyoruz. Cahiliz biz tamam ! Düşünüyorum ile kesin öyle arasındaki uçurumdan atlamanızı tavsiye ediyorum.. karşınızdakini aşağılamadan yorum yapmak bu kadar zor olmasa gerekli. 2. Oluyor bu.
Aşşalamiyorum fakat insan biraz tartarak konusur babacim. Ben sana merami daha once insan gibi anlattim kizdin bana , e heral de 2. sefere bir sey anlatirken alttan alarak konusmayacagim. Efendi gibi istişare yaptinda biz mi sofrana tekme attık aga!
Hem konuyla sux'un ne alakasi var

Ela'yı tebrik ediyorum.
Ne kadar saçma olursa olsun bir insanın düşüncesini olduğu gibi paylaşması samimi geliyor.Google'dan biri iki şey okuyup biriyleriyle bilip bilmeden dalga geçip popülizm kovalamak gibi bir kaygısı yok.Ha saçma mı görüşü bence saçma,konumuz da bu değil.
Görseller şizofreni hastalarına ait de değilmiş galiba,mesajlar da biraz psikiyatri tartışmasına evrilmiş.Psikoz bir yakınımdan ötürü psikiyatri koridorlarını yıllarca aşındırmış,en popüler ruh ve sinir hastalıkları hastanelerine gitmiş zaman zaman bizzat kendi muayene olmuş biri olarak çok şey gördüm,çok hikaye dinledim bu konuda.Naçizane gözlememim,yaşamışlıklarım, kendi çapımdaki araştırmalarım psikiyatri ilminin,biliminin güvenilir olmadığı yönünde.Tanımlanamayan vakalar var mesela,ilaçlarla baskılanan.Depresyonu yendim,okbyi yendim diyenlerin hikayelerinde şu ilaç beni düzeltti yok.Konfor alanından çıkmak var; spora başlamak gibi aşık olmak ve sevilmek gibi...Bir şeyler medikal yaklaşımlarla uygulanıyor evet ve gerçekten uygulanan şeyler histerik ya da taşkın davranışları baskılıyor evet fakat tam teşekküllü sağaltım kısmı hep muallak.Bir dal olarak en vasat hastalıklarından biri depresyon senin. 10 yıldır atlatılamayan,onlarca ilaç değiştirilen depresyon olabilir mi? genel dahiliyede 10 yıldır iyileşmeyen grip duydunuz mu...10 yıldır iyileşmeyen depresyon, okb, anksiyete var ama.Bu görselleri ve çok daha mükemmelerini bir şizofreni hastası da çizebilir bu arada.Dehşet zeki türleri var.Zaten psikoz için zeka geriliği ya da üstün zekalılık şüphe oluşturuyor.Normal ıq değerleri bu şüpheyi önemli ölçüde kırar.Psikoz şüphesinde Iq testi bu sebeple muhakkak yaparlar.

Aşşalamiyorum fakat insan biraz tartarak konusur babacim. Ben sana merami daha once insan gibi anlattim kizdin bana , e heral de 2. sefere bir sey anlatirken alttan alarak konusmayacagim. Efendi gibi istişare yaptinda biz mi sofrana tekme attık aga!
Hem konuyla sux'un ne alakasi var
Babacım, kardeşim, ablacim bunlar ne? Tartarak konuşurum eğerek konuşurum bu benim fikrim ! Fikrimi de size mi sorucam yahu. Ben öyle düşünüyorum varmı ötesi?

Babacım, kardeşim, ablacim bunlar ne? Tartarak konuşurum eğerek konuşurum bu benim fikrim ! Fikrimi de size mi sorucam yahu. Ben öyle düşünüyorum varmı ötesi?
Tamam annem dusun bir sey demedik ama fikirlerinin tam olarak oyle olmadigini soyledim hepsi bu. Yani gerçek bu , ben sana istedigini degil ihtiyacin olani aktardim o kadar

Sizinle tartışmak kendime hakaret olur, iyi günler
Siz her seye saldiri gozu ile bakiyorsunuz. Merak etme saldirmak icin saldirsam direkt söylerim kelime oyunu yapmam. Sadece aktarirken uslubum biraz kaba. Kimseye bir sey bilmiyor muammelesi yapmak haddim degil. Eyw bizden aga...

Siz her seye saldiri gozu ile bakiyorsunuz. Merak etme saldirmak icin saldirsam direkt söylerim kelime oyunu yapmam. Sadece aktarirken uslubum biraz kaba. Kimseye bir sey bilmiyor muammelesi yapmak haddim degil. Eyw bizden aga...
Üslubunuzun nasıl olduğu beni ilgilendirmiyor. Bana yaptığınız üslup hoş değil. Ben ahbapın değilim. Saldırı gözüyle bakmıyorum bakacak olsam oraya net olan şeyleri yazarım. Ayrıca herşeyi bilmek gibi bir derdim yok. Bilmediğimi de söylerim ben

Geri