Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bende onlardanım yanılmadınResimler, Yabani'nin avatarlarına ne kadar benziyor! Cidden laf sokmak için demiyorum! Benzediğini gördüğüm için yazdım.
Tavus kuşuna benziyor üst kısmı fmfmBu da benim çizim şizofreni belirtileri..
Ekli dosyayı görüntüle 71413
Sende de belirtiler başlamış hoşgeldin aramızaTavus kuşuna benziyor üst kısmı fmfm
Öyle bir şey yok uydurma.uyumaBilimde cinler olmadigi icin mi adi sizofreniymis?!?! Yok daha neler artik :d
Ela yazdigi icin dedim zaten. Benim agzimdan cikabilecek bir cumle degil bu :pÖyle bir şey yok uydurma.uyuma
İnanmadın sanki ama Ela haklıEla yazdigi icin dedim zaten. Benim agzimdan cikabilecek bir cumle degil bu :p
Düşünüyorum dedim, öyleymiş demedim. Niye her lafı iki kere anlatmak zorunda kalıyoruz.Bilimde cinler olmadigi icin mi adi sizofreniymis?!?! Yok daha neler artik :d
Ayın şizofrenini seçmek içinŞizofrenilere neden resim çizdirmişler
Hepsi de ne güzel çizmiş demek ki şizofrenler iyi ressamlardan çıkıyorAyın şizofrenini seçmek için
Bir kitapta gördükleri,hissettiklerini cizdiriyorlar diye okumuştum. Yine de yetenek işiHepsi de ne güzel çizmiş demek ki şizofrenler iyi ressamlardan çıkıyor
Ya da bu görseller uydurma
Bunların çoğu doğal çizimler ve yapmaları için zorlanılmıyor o anki ruh halleri yada her hangi bir yere çizdikleri çizimler hatıra defteri,günlük filan ..Hepsi de ne güzel çizmiş demek ki şizofrenler iyi ressamlardan çıkıyor
Ya da bu görseller uydurma