Sizi çok seven birisini red ettiğiniz oldumu ?

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
Oldu.

çok sevmek bir anlam ifade etmiyor önemli olan güzel sevmek.

• Beğen
Tepkiler: ne
Evet bazı adamlar ve kadınlar çok güzel sever..

Oldu.

çok sevmek bir anlam ifade etmiyor önemli olan güzel sevmek.
Hayir. Onemli olan o sevgiyi karsindaki insana gecirebilmek. Her insan "gercek" anlamda sevebilir. Ama bunu karsindaki insanin kalbine sokabilmek mesele. Guzel sevmek nedir? Kalben, bedenen ve ruhen o insana kendini vermektir. Boyle guzel sevilir dogru. Ama onemli olan bunu sevdigine inandirabilmek bu da uzun ve yorucu bi yol. Sabir ister, emek ister, fedakârlik ister. İki cesit insan(kadin) vardir.

1) Yanimdaki yanima yakissin, dis gorunusu bana yeterli.
2) Zekasi ile beni kendine asik etsin, dis gorunusunu kimse sevmese de olur.

-----

1) Onceligi anlik ortamidir, onu yataga atman icin sabirsizlaniyordur.
2) Akilli insandir, onceligi anlik ortaminda sergiledigin durustur. Hemen vermez ama emin oldugu an kendini teslim eder.

Tecrube, fazlasiyla deneyim.

Hayir. Onemli olan o sevgiyi karsindaki insana gecirebilmek. Her insan "gercek" anlamda sevebilir. Ama bunu karsindaki insanin kalbine sokabilmek mesele. Guzel sevmek nedir? Kalben, bedenen ve ruhen o insana kendini vermektir. Boyle guzel sevilir dogru. Ama onemli olan bunu sevdigine inandirabilmek bu da uzun ve yorucu bi yol. Sabir ister, emek ister, fedakârlik ister. İki cesit insan vardir.

1) Yanimdaki yanima yakissin, dis gorunusu bana yeterli.
2) Zekasi ile beni kendine asik etsin, dis gorunusunu kimse sevmese de olur.

-----

1) Onceligi anlik ortamidir, onu yataga atman icin sabirsizlaniyordur.
2) Akilli insandir, onceligi anlik ortaminda sergiledigin durustur. Hemen vermez ama emin oldugu an kendini teslim eder.

Tecrube, fazlasiyla deneyim.
Gerçek sevgi bu değil.

Off illa konuşturacaksınız beni ya.
Gerçek sevgi en başta karşımdaki de beni sevsin kafası değildir. Hatta sen aşık olmuş isen artık karşındaki ilede de alakalı değildir. Sevmek istikrar ister red mi yedin seven insan pes etmez o nereye sen oraya sürüklenirsin. Asla vazgeçmezsin. Zarar görmesin diye üzerine titrersin. Dibe vurdu ise onunla dipte yaşarsın. Mutlu ise onunla bunu paylaşırsın. Bazen vazgeçer arkasını döner. Ama senin sevgin bitmez çünkü birgünlük sevmemişsindir. Seven insan her ne olursa olsun bekler umudunu kaybetmez falan filan.

Hesap yapan sevmiyordur meşk peşindedir

Kesinlikle bu. Kabul etmeyen kadinlar kendi ic sesiyle muhasebe icinde, erkekler ise inanmamak icin her turlu hesabi yapiyorlardir.
Hocam ben sevgi diyorum ama siz yatak matak vermez diyorsunuz. Sizin bahsettiğiniz ikili insan ilişkileri. Ben sevmeden çok seviştim. Onlar da beni sevmedi. Seksle sevginin bir alakası yok. Haksız değilsiniz elbette ama benim bahsettiğim sevgi bu değil.

Ufacık da olsa kıvılcım olsa reddetmem.
bazen bir salaklığıma geliyor geyik yapıyor sanıp önemsemiyorum. Böyle birini kaçırmışım yıllar önce.

Red etmek ne evlâdım. Hiç mi okula falan göndermediler sizi.

• Kahkaha
Reddetmek yazın lütfen red ettiğiniz nedir ya harbi
tdk cıları uyandırdınız :@

oldu. bana ulaşabilirlerse sevinirim, ahları kalmış üzerimde çabuk çabuk alsınlar…

• Kahkaha
Geri