ne
Elmas Üye
-
-
-
-
Hıhım..
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Neden acabaKimse beni sevmiyor…
Sevmiyorlar…Neden acaba
Sende onları sevme ?Sevmiyorlar…
Ama ama seviyorum.Sende onları sevme ?
Ozaman susacaksın içinden seveceksin. Sen platonik aşklar kadınısın.. SjsjsjAma ama seviyorum.
Ama ama platonik sevemiyorum.Ozaman susacaksın içinden seveceksin. Sen platonik aşklar kadınısın.. Sjsjsj
E sevmişsin ya kız HasbinAllahveniymelvekil tövbe estağfurullah yaAma ama platonik sevemiyorum.
Beni sevmiyor…E sevmişsin ya kız HasbinAllahveniymelvekil tövbe estağfurullah ya
Konuyu anlat hallederiz. Sevdiririz. Ama şu psikoloji bozan Halinden bi kurtul kafana kitap koy ben çok güzelim diye 4 tur at ben geliyorum annem SjsjsBeni sevmiyor…
Beni sevmiyor…Konuyu anlat hallederiz. Sevdiririz. Ama şu psikoloji bozan Halinden bi kurtul kafana kitap koy ben çok güzelim diye 4 tur at ben geliyorum annem Sjsjs
Nesi yanlış seni seven birini red ettin mi hiç kodlayım istersen Sjssjnasıl sevmiş uzaktan falan mı tanımadan ? yani tanışık olup reddediğim var ama soru yanlış sanırım sadfsdf