ne
Elmas Üye
Yeter kız bizi trollediğin :ddBeni sevmiyor…
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Yeter kız bizi trollediğin :ddBeni sevmiyor…
Beni sevmiyor, ben onu çok seviyorum…Yeter kız bizi trollediğin :dd
Valla kaderine razı gel git acını çek yani inşallah geçer canım ya SjsjsjBeni sevmiyor, ben onu çok seviyorum…
Guzin abla bu gune duruyor...Beni sevmiyor, ben onu çok seviyorum…
Hayir. Onemli olan o sevgiyi karsindaki insana gecirebilmek. Her insan "gercek" anlamda sevebilir. Ama bunu karsindaki insanin kalbine sokabilmek mesele. Guzel sevmek nedir? Kalben, bedenen ve ruhen o insana kendini vermektir. Boyle guzel sevilir dogru. Ama onemli olan bunu sevdigine inandirabilmek bu da uzun ve yorucu bi yol. Sabir ister, emek ister, fedakârlik ister. İki cesit insan(kadin) vardir.Oldu.
çok sevmek bir anlam ifade etmiyor önemli olan güzel sevmek.
Gerçek sevgi bu değil.Hayir. Onemli olan o sevgiyi karsindaki insana gecirebilmek. Her insan "gercek" anlamda sevebilir. Ama bunu karsindaki insanin kalbine sokabilmek mesele. Guzel sevmek nedir? Kalben, bedenen ve ruhen o insana kendini vermektir. Boyle guzel sevilir dogru. Ama onemli olan bunu sevdigine inandirabilmek bu da uzun ve yorucu bi yol. Sabir ister, emek ister, fedakârlik ister. İki cesit insan vardir.
1) Yanimdaki yanima yakissin, dis gorunusu bana yeterli.
2) Zekasi ile beni kendine asik etsin, dis gorunusunu kimse sevmese de olur.
-----
1) Onceligi anlik ortamidir, onu yataga atman icin sabirsizlaniyordur.
2) Akilli insandir, onceligi anlik ortaminda sergiledigin durustur. Hemen vermez ama emin oldugu an kendini teslim eder.
Tecrube, fazlasiyla deneyim.
Bana güzin ablalık yap…Valla kaderine razı gel git acını çek yani inşallah geçer canım ya Sjsjsj
Kesinlikle bu. Kabul etmeyen kadinlar kendi ic sesiyle muhasebe icinde, erkekler ise inanmamak icin her turlu hesabi yapiyorlardir.Gerçek sevgi bu değil.
Hocam ben sevgi diyorum ama siz yatak matak vermez diyorsunuz. Sizin bahsettiğiniz ikili insan ilişkileri. Ben sevmeden çok seviştim. Onlar da beni sevmedi. Seksle sevginin bir alakası yok. Haksız değilsiniz elbette ama benim bahsettiğim sevgi bu değil.Kesinlikle bu. Kabul etmeyen kadinlar kendi ic sesiyle muhasebe icinde, erkekler ise inanmamak icin her turlu hesabi yapiyorlardir.
Daha gencim ölmek için SjsjsjBana güzin ablalık yap…
Ama beni sevmiyor…Daha gencim ölmek için Sjsjsj