ipucu : Başkanlık sistemindeyizYa da kimler?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
ipucu : Başkanlık sistemindeyizYa da kimler?
ipucu : Başkanlık sistemindeyiz
Hiç mi sorumlulugu yok.Enflasyonun sorumlusu "Recep Tayyip Erdoğan" desem forumun 90% beni alkışlayacak. Nihayet birini yola getirdik sanacaklar. Sizi üzdüğüm için özür dilerim. Öpüyorum hepinizi.
Henüz tespit edemediyseniz sonucu merakla bekliyor olacağım.Enflasyonun sorumlusu "Recep Tayyip Erdoğan" desem forumun 90% beni alkışlayacak. Nihayet birini yola getirdik sanacaklar. Sizi üzdüğüm için özür dilerim. Öpüyorum hepinizi.
Hiç sorumluluğu yok demedim. Sorumluluk ve sebep farlı şeyler. Bu gün hükümet CHP olsaydı, şimdi daha iyi bir durumda mı olacaktık? Pandemi de her yere çadır hastaneleri kurdurup ülkeyi kırıma uğratmış olurlardı. Şehir hastaneleri zaten var olmazdı.Hiç mi sorumlulugu yok.
Bu iş böyledir. Otobüs tramvaya çarpınca kaza tespit tutanağıni niye İmamoğlu tutmadı diyorsun ama en yüksek enflasyon top 5' e girince ülkenin tapusunu elinde tutanın hiç sorumluluğu olmuyor.
Yo dostum.
Geçen karda balık yemeğe gitti onu savundular kime ne anlatıyorsun hep bir ağızdan aynı notayı söyleyecekler sabrına hayranımHiç sorumluluğu yok demedim. Sorumluluk ve sebep farlı şeyler. Bu gün hükümet CHP olsaydı, şimdi daha iyi bir durumda mı olacaktık? Pandemi de her yere çadır hastaneleri kurdurup ülkeyi kırıma uğratmış olurlardı. Şehir hastaneleri zaten var olmazdı.
Ukrayna savaşında da taraf tutup ülkeyi savaşa sürükleyecekleri de zaten kesin. Ve Esad ile anlaşıp, Türkiye sınırını bir savaş meydanına çevirirlerdi. Hatta şimdi savaş içinde olurduk.
Amerika bize teröristleri vurmayı yasaklar ve biz de orduyu iç anadoluya geri çekerdik ve doğuda yeni bir kukla devlet kurulmuş olurdu çoktan. İzmir de Yunanistan'a bağlanır, İstanbul elit şehir olur ve anadolu Türkü İstanbula anca vize ile girebilir duruma gelirdi. Zaten kısmen öyle oldu. İstanbul'daki kiralar Türkiyenin genelinin kat ve kat üstünde değil mi? ayda 5000 TL kazanan biri 15.000 TL kirayı nasıl ödeyecek?
Müsilaj felaketinden sorumlu olan kim? Felaketi önleyen kim?
Kış geliyor. İlk kar yağdığında İstanbul trafiğinin çökmeyeceğini söyleyebilirsin?
Uçak pistine hastane yapmak 200 iq ürünüPandemi de her yere çadır hastaneleri kurdurup ülkeyi kırıma uğratmış olurlardı.