F
Fenerbahçe
Ziyaretçi
Ziyaretçi
Evet cinayettir. İçindeki canlının yaşama hakkını elinden alıyorsun.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Rızık korkusu yüzünden çocuk aldırmak zaten başlı başına bir günahtır .. Bense kürtajın 40-120 gün arasında yapılabileceğine bunun da hem tıbbi hem de dini açıdan kişilere bir vebal getirmeyeceğine değindim ..
Keyfe keder bir kürtajdan bahsedilmiyor burada ..
Kaldı ki kürtajı tamamen yasaklarsanız bu kezde merdiven altı sağlıksız kürtajların, ceninlerini şişlerle kendi alıp lağımlara atanların, intihar edenlerin vs önünü alamazsınız ..
Şu anda ki mevcut kürtaj yasasını olumlu buluyorum kendi adıma ..
tamamiyle üzerime alındım kamki. tecavüze kimsenin cevabı olamaz tabii. bunu tartışmak bile saçma ama sadece kadınlar tecavüze uğrayıp kürtaj oluyor diye de konu tek bir noktaya saplanmamalıdır. keyfi kürtaj olayı da yoktur zaten anlık keyifler, zevkler vardır demek istedim orada. sonrasında oluşan pişmanlıklar ve bu pişmanlıkların doğurduğu kötü sonuç. bilinçsizce umarsızca davranıp, sonrasında da sorumluluk almamak adına kürtaj olan bir sürü örnek var çevremizde. tek yönlü bakmamak lazım olaya
ama tabii dediğim gibi yasaklara da karşıyım. kimsenin hayatına özeline müdahale edilmemelidir.
mesajları kimin attığına bakmadım kamki, genel olarak okudum konuyu. senin konuda mesajın olduğunu bile yeni öğreniyorum. :p birçok kişi aynı şeylerden bahsetmiş zaten. dediğim gibi, kürtajın "cana kıymak" olduğunu düşünmüyorum. henüz bebek, ya da çocuk değil çünkü o. gelişmiş bir "canlı" değil. ayrıca zaten kürtaj iki kişinin kararı ve son çare olmalı bence. kimseye laf düşeceğini sanmıyorum.