Sizce kim haklı?

• Kullanıcı Sanem
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Yaşamdan Kesitler
Konu sahibi son olarak 1193 gün önce görüldü
Kadının hatası sonucu ihlal ettiği trafik kuralları :

• Şerit değiştireceklerse öncelikle girecekleri şeritte sürülen araçların veya kendilerinden daha önce geçmeye çalışan araç sürücülerinin güvenle geçişlerini beklemek,

• İki şeridi birden kullanmamak,

adam bagirmaya devam edince, kadin daha fazla stresslenip bu defa hakikaten bir yere carpacak dusuncesiyle nefessiz kalarak izledim. iyi ki oyle olmamis :s

Trafik kazalarının hemen hemen hepsi dikkatsizlikten dolayı meydana geliyor ve bu dikkatsizliklerde hatanın kimde olduğu tespit ediliyor.
Trafikte sadece ışıklar yok ki kurallar bundan ibaret olsun Suri :) Trafikte onlarca kural var ve hepsi de bu tür kazaların yaşanmaması için konulan kurallar. Aynada gördüğün kişi için yavaşlamazsın, önünde gördüğün kişi için yavaşlarsın. Kaldı ki kadın şerit dolu olmasına rağmen şeride girmeye çalışıyor.
Senin ehliyetin varsa acilen geri alınmalı. Alaman yetkililere bu mesajları bildiriyor olacağım :D
Tamammmmmmmmmmmm.
Kadin haksiz.
Niye cikiyorlar ki trafige?
Benim ehliyet senden yaslidir.Laf ettirmem jdjsj

Ne demek hepsi dikkatsizlikten meydana geliyo bilek beycigim?
Hic mi mobese cam kayitlarini izlemiyosun?
Adam göre göre bile bile arabanin üstüne gidiyor.
Hayir bak aynada görüyor saga kirdigini arabanin, kaza önlemek ise niyeti,yavaslamasi lazim.
Ama zaten cam takmis gaffasina,biraz action lazim.

Tamammmmmmmmmmmm.
Kadin haksiz.
Niye cikiyorlar ki trafige?
Benim ehliyet senden yaslidir.Laf ettirmem jdjsj

Ne demek hepsi dikkatsizlikten meydana geliyo bilek beycigim?
Hic mi mobese cam kayitlarini izlemiyosun?
Adam göre göre bile bile arabanin üstüne gidiyor.
Hayir bak aynada görüyor saga kirdigini arabanin, kaza önlemek ise niyeti,yavaslamasi lazim.
Ama zaten cam takmis gaffasina,biraz action lazim.
Ne demek benden yaşlıdır ehliyetin? Bu söz tüm tartışmayı bir kenara bırakmama neden oldu.

Ne demek benden yaşlıdır ehliyetin? Bu söz tüm tartışmayı bir kenara bırakmama neden oldu.
Iste.
Sag gösterip,sol vururuz böyle.
Niye yasli hanimlarla tartismaz misin?
Libidon mu düser?.dd
Sonra bana gelip kadin hatali diyo ya.dd

Iste.
Sag gösterip,sol vururuz böyle.
Niye yasli hanimlarla tartismaz misin?
Libidon mu düser?.dd
Sonra bana gelip kadin hatali diyo ya.dd
Hahahah daha neler! Seni yaşlı bir hanım olarak tasavvur etmedim sadece.
Ayrıca kadın hatalı demeye devam ediyorum :D

Olayda haklı bulmak zor ama çarpıp durmamak büyük dengesizlik...

2 tekeri kullanmak 4 tekeri kullanmaktan biraz daha tehlikeli bir şey motosiklet kullananlar bilir. Adam ana yola çıkarken zaten araçların geldiği yöne bakıyor. Muhtemelen kadın da kendi şeritinde seyir halinde. Fakat seyir halinde olduğun yola bağlanan bir yol`a yaklaştığında sağından ya da solunda yola revani olucak aracı kesersin bi süzersin aynı yola girince ne kadar yakınlaşıcaz ne olucak diye. Arkadan gelen ablamızın önünde bulunan motorcuyu farketmesi biraz önemli.
Bu şekil de kazalar oluyor mesela , ben de az daha birine çarpıcaktım böyle hesap edememiştim ne kadar yaklaşacağımızı lksdfjlds aynı yola bağlanan dönemeçler sıkıntı her zaman oluyor bu tarz durumlar ama büyük aracın külfeti küçük araca göre daha fazla dikkat gerektirir. Motor kafayı soktuktan sonra kıça bakmaz ama araba geniş olduğu için dönerken kafayı kurtarsa bile kıça bakmak zorunda. İyi bari kaza yaşanmamış.
yanlız motorcu fazla galeyana gelmiş. çek lan sağaaa çek laaahnnn

thalassa'nın yemek konusu gibi @Süreyya 'nın da bir trafik konusu açmasını bekliyorum. öğrendiği trafik kurallarını orada bizimle paylaşacak : /

''Kadin soldan sollayip,önüne geciyor bu kural geregi uygun bir davranis.
Motoru gectikten sonra sagdan baska arabayi sollamis,bize ne o an?
Biz motora carptigi an ve o ana gelen zaman dilimi ile ugrasiyoruz.
Hata yok.
Hata varsa o da kestirememesi,dikkatsizligi.''

: /

acilen seninle şerit hakkı, güvenli sollama, araç takibi, şerit değişimi konularına başlıyoruz

thalassa'nın yemek konusu gibi @Süreyya 'nın da bir trafik konusu açmasını bekliyorum. öğrendiği trafik kurallarını orada bizimle paylaşacak : /

''Kadin soldan sollayip,önüne geciyor bu kural geregi uygun bir davranis.
Motoru gectikten sonra sagdan baska arabayi sollamis,bize ne o an?
Biz motora carptigi an ve o ana gelen zaman dilimi ile ugrasiyoruz.
Hata yok.
Hata varsa o da kestirememesi,dikkatsizligi.''

: /

acilen seninle şerit hakkı, güvenli sollama, araç takibi, şerit değişimi konularına başlıyoruz
.ddddd
Bir gün arabada yanima binsen de,sana nasil trafik survivori olunur bir göstersem.
Ödünü koparsam.

.ddddd
Bir gün arabada yanima binsen de,sana nasil trafik survivori olunur bir göstersem.
Ödünü koparsam.
kadınların kullandığı arabaya binmemeye çalışıyorum. şunu bırakayım şuraya.
ablam da öyle. 10+ yıl oldu ehliyet alalı, hala ne yaptığını kendi de bilmiyor. arabayı o kullanıyorsa kesinlikle binmiyorum. canım kıymetli. bizimkilere de binmeyin diyorum da dinlemiyorlar beni.

ben gurbette binerim, öleceksem de avrupa gördük de öldük deriz... ailem şikayetçi olur, tazminat olarak da öldüğüm yere yerleşme talep etmeliler. ben öldüm onlar gülsün...

Geri