Sizce kim haklı?

• Kullanıcı Sanem
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Yaşamdan Kesitler
Konu sahibi son olarak 1192 gün önce görüldü

Bir araç sürücüsünün motor kullanan kişiye çarptığı anlar motor sürücüsünün kask kamerasıyla kaydedildi. Motorcunun kadın sürücünün peşinden giderek ‘sağa çek’ tepkisi ise sosyal medyada “Sizce kim haklı?” sorusu başlığında tartışıldı.​

Bir motor sürücüsünün kendisine çarparak geçen kadın sürücüye verdiği tepki sosyal medyada olay oldu. Aracın motora çarpmasının ardından ilerlemesi ve aracı kovalayan motor sürücüsünün ‘sağa çek yoksa arabanı dağıtırım’ sözleri çok tartışıldı. Bir başka araç sürücüsü ise aracından inerek motor sürücüsünün üzerine yürüdü.

Aracı durduran motor sürücüsü ise çevredekilerin tepkisinin ardından yoluna devam etti.

Motosikletli haklı.Normal yolunda giden Motosikletliye bilerek çarpıp ve kaçıyorsun.
O adam motorsikletin dengesini korumasaydı en iyi ihtimal ile bir yerini yaralanırdı.Bu konularda cinsiyetci ayrıma karşıyım.Umarım gidip şikayetçi olmuştur Motosikletli.

Aslina bakarsan hata yok.Trafik kurallarina uyulmus.Arabayi kullanan,mesafeyi kestirememis.Affiniza siginarak söylüyorum bu feminen bir fitrat.Risk almis,sonrasi iste görüyorsunuz.
Kadin solda durmus halen cek saga diye bagiriyo .dddd

Motorcu mevzuyu çok uzatmış.
Kadın bir şey söylüyor ama anlaşılmıyor.
Özür felan diliyor sanırım.
Yanlışlıkla çarpıyor.

süreyya hemen kadını savunmaya geçmiş. hata yokmuş, kurallara uyulmuş demiş. bu yorumu ciddi mi anlamadım. beklerim gerçi ondan böyle bir yorum : / kadınlar mümkünse trafiğe çıkmamalı, lütfen.

kadın hatalı zaten ona diyecek bir şey yok, beyefendinin çok bağırması ve ''arabanı dağıtırım ilk sıkışıklıkta'' gibi bir cümle kurması onu haksızmış gibi gösteriyor. yoksa şu durumu kim yaşasa en az adam kadar tepki verirdi. dengesini sağlayamasa orada yaşanacak kötü senaryolardan bir demet yapardık. olaydaki en gereksiz ve haksız olansa durdukları zaman arabalarından inen diğer beyinsiz erkekler. ne yaşandığını bile bilmiyordur çoğu ama sırf arabadaki kadın diye gereksiz bir cengaverliğe soyunuyorlar. ''bayan lan bayan, siktir git o. çocuğu ağzını s.kerim senin ağzını'' diyen kel bi adam var hele onu orada ezip geçeceksin. ne biliyorsun da neye konuşuyorsun gvt? kendisine aynısı olsa koltuğun altından kızılcık sopasını çıkarır ama kendine dokunmayınca ucu nasıl da cesurlar. magandalar.

süreyya hemen kadını savunmaya geçmiş. hata yokmuş, kurallara uyulmuş demiş. bu yorumu ciddi mi anlamadım. beklerim gerçi ondan böyle bir yorum : / kadınlar mümkünse trafiğe çıkmamalı, lütfen.
Araba kullanmadigini belli etme lütfen.

kadın önce annemle kavga ettik gibi bir şey diyor, adamın bağırmaktan duymadığını anlayınca da annem kanser ona kafayı taktım diyor. doğru olma ihtimali de olabilir, korkudan kendini bu şekilde korumaya çalışıp hatasını kötü bir olaya olan üzüntüsüyle örtmeye çalışıyor da olabilir. hepsi mümkün ama maalesef hiçbiri de hatalı olduğu gerçeğini de değiştirmiyor.

Bknz Hata nedir?
Bknz Dikkatsizlik nedir?
Dikkatsizlik bir hata midir?

Motosikletli surucu hakli.

süreyya laf kalabalığına gerek yok olayda kadın sürücünün hatası var mı yok mu?
Yazdiklarimi calis gel.
@juju hukuki anlamini aciklar belki.
Hatasiz Pleskcim.
Eger anlattigi ruh halinden trafige cikmadan evvel haberdar olup,yine trafige cikiyorsa o zaman hatali olabilir.Onu da biz bilmiyoruz cünki videodaki verilerle yargilamaya calisiyoruz.
Lakin tarif kurallarina uymus.Görselde görünüyor.
Mesafeyi kestirememis sadece.
Bu da dikkatsizlik oluyor.Dikkatsizlik hata deil,bir anlik algi bozulmasi ya da reaksiyon kaybidir.
Ve bunun daha cok feminen bir davranis oldugunu yazdim.
Sen de kadini korumus Süreyya diE belirtmissin.
Simdi arabama binip,motor sürücülerine el sallayacagim.

Geri