Sizce kim haklı? Forumlar Hakkında.

Konu sahibi son olarak 35 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nihat sorum belliydi zaten :D
Çok kısaca sorayım.

Forumun amacı genel kültür, tartışma veya bilgi edinme amaçlı bir yer midir; yoksa daha çok arkadaş, sevgili edinmek veya arkadaşlar arası sohbet etme yeri midir?

bburrccu 'nun deyimiyle belki kız düşürürüz mü deniyor yani :D

özelden asılan kızlar kendinizi aciklayin itibarimı zedeliyorlar burda .s

flörtözüm demiştim tanıtım konumda, burcuyu haklı bulmak zorundayım.
kusura bakma jose kardeş aklım seni seçiyor ama kalbim burcuyu :D

aşkolsun pieta ne zaman asıldık sana ki mesajımın altına böyle bir mesaj yazma gereksinimi duydun ?

oha :T: cikarttirma simdi bana mesajlari xdxd

Impossible, feveran, Classiic, ilahimorluk,MechuL

Abi tam fikirleri ile bizleri aydinlatacak adamlar konuya daldi bile!

Hadi bakalim biraderler, dökürün.

Alem Tartisma görsün :D

Haci şimdi deniliyor ki forumlar da din, felsefe, genel-kültür öğreniliyor. Tamam bi nevi haklılar ama buna ihtiyacım var mı? Yok. Misyonumu tamamladım ben, ihtiyacım yok felsefeye felan.

Herkes ihtiyacı olan şeyi arzular. Ben bilgiye doydum şimdi ise karıya doymam lazım.

BEN KARI-KIZ ISTIYOM AGAAA ajkdbsjegam

Konunun cılkı çıkmış ama ben fikrimi yazıp kaçayım yine de:) İki tarafda kısmen haklı gibi bence. Foruma üye olur olmaz , mesaj sayısını 200 yaptığı gibi pm atanlar, selam verir vermez senin tipini soranlar daha ne oluyor yahu bile diyemeden telefon isteyen üyecikler yok değil :) Kim düşerse kar diye düşünüyorlar.Tabi bunlar tipik ergen tavırları =) sadece forumda değil her yerde olabilecek şeyler.

Ama amacı sadece kız ya da erkek bulmak olan birinin de foruma üye olacağını pek düşünmüyorum , buralar daha çok yazmayı ve okumayı sevenlerin üye oldukları yerler bence.Eğer sevgili bulmak istiyorsa insanlar, buralarda aramaz gibi geliyor.Kendi adıma sevgili arayacağım en son yer bile değil forum ya da herhangi bir site :)

Şimdi iki seçeneğin de mensubu vardır illaki ama forum sistemi amaç olarak bilgi-fikir alışverişi platformudur. Ama şimdi şöyle bir şey var ben de forumlar sayesinde güzel arkadaşlıklar edindim ama bu amacımı değiştirdi mi, hayır. Ben normal hayatımda da arkadaş edinme amacı olarak bilgi-fikir alışverişi faktörünü kullanıyorum zaten ki bu böyle olmalıdır bana göre. Ben forumdan çok iyi arkadaşlar edinen insanlar gördüm ama öyle böyle değil artık yedikleri içtikleri ayrı gitmeyen insanlar oldular ki evlenene bile şahit oldum defalarca. Yani bu forumu yada herhangi bir siteyi bağlı olduğumuz dünya şartlarından soyutlamamak gerekir. Demem o ki sunulan iki seçenek aslında temel olarak birbiriyle iç içe. Arkadaş-sevgili edinmek isteyen bir insan dahi (yani tek amacı bu olan) önce insanlarla konuşmak-bilgi edinmek/vermek durumundadır yani zorunluluk gibi bir şey bu aynı şekilde temel amacı konuşmak-dinlemek-tartışmak isteyen insanlar da diğer insanlarla bir tür ilişki geliştirmek zorundadır ki temel düzeyde bunu yapıyordur. Sokakta bir gazete haberi hakkında konuşan birini çevirip onunla o konuyu tartışamazsınız yada bir meydanda bir konudan bahsedip gelen fikirleri dinleyip bunun üstüne konuşamazsınız. Ama forum veya bu tarz ortamlar size bu imkanı verir. Konuştuğunuz/tartıştığınız her insanı "nick" olarak da olsa tanıyor sayılırsınız artık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri