Sizce kim haklı? Forumlar Hakkında.

Konu sahibi son olarak 34 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nihat sorum belliydi zaten :D
Çok kısaca sorayım.

Forumun amacı genel kültür, tartışma veya bilgi edinme amaçlı bir yer midir; yoksa daha çok arkadaş, sevgili edinmek veya arkadaşlar arası sohbet etme yeri midir?

bburrccu 'nun deyimiyle belki kız düşürürüz mü deniyor yani :D

Forumun niteliğine göre ve kişinin niyetine göre değişir bu durum. Niyeti kız/erkek bulmak olan bir kişi, en ciddi forumda bile amacını gerçekleştirmeye çalışır. Yine aynı şekilde niyetinin kız/erkek bulmakla alakası olmayan kişi de en çöpçatan forumda duruşunu bozmadan ortamda dilediği şekilde hareket eder..

Netice: İkiniz de haklı değilsiniz.. : )))

Bu konuda aslında yığınla şey yazabilir-dim.
Uğraşmaya değmez şuanda,oyunlar beni bekler.

Adamın üstüne niye gidiyonuz arkadaş olur veya olamaz ben her iki tarafıda haklı buluyorum ama burda sevgili aramak saçma bencede..

Yapmayın allah aşkınıza ya. Dur ben bi kız düşüriyim diye buraya üye olan var mı allasen.

Muhakkak var bunu tartışmaya gerek yok ama Joseninde bu tip insanla karıştırmak yanlış günahını almıyalım bence.

Kız düşürim diye asıl amacı olanlar sohbet sitelerini daha mantıklı bulur. Burda tek bir kız düşürim derdi yok. Ortam yapim bütün kızlar/erkekler beni pohpohlasın egom şişsin derdi var.
Diğer yandan bunun dışında olanlar zaten fikir alışverişi konularında kendilerini gösteriyorlar zaten tartışmaya gerek yok.

Suçlamıyorsun diyelim böyle yaparak onu rencide etmekten başka birşey değil o haksız ise bile haklı duruma düşürüyor.

yarenin msj ına katılıyorum 200 msj yapıp hemen pm atmaya başlayıp faceye ekleyenler çok
yani bir nevi apır abi olup diğer taraftan bir kaç kişiyi idare edenler olduğu gibi
iyi niyetle dostluk arkadaşlık kuran üyelerde var.
ama sanal tabiii bir nevi ayna ne gösterirsen onu yansıtır iyisimi otomobillere takılın siz
gaz verince gider frene basınca durur he bide otomatik olursa tadından yenmez :D

hele hele vos vos sa ımmmm kaymaklı kadayıf :D

kimi suçluyosun burcu peki

Kimseyi sucladigim yok buraya herkes kafa dağıtmaya sohbet etmeye kimiside sevgili olmaya geliyor kimsenin kültürünü geliştirme amacı yok yani tartışma konuları hariç.

Suçlamıyorsun diyelim böyle yaparak onu rencide etmekten başka birşey değil o haksız ise bile haklı duruma düşürüyor.

Ne alaka senin kafan mı güzel burda mesuta sen bunu yapıyorsun demiyorum forumlarin genel halinden söz ediyorum bunu ona ithafen soyledigimi nereden cikariyosun

burcu ve jose forumlar hakkında ne düşünüyorsa belirtmiş diye düşündüm ben

Hayır yani örnek vererek konuşmaman daha iyi olur diyorum veya karışmıyorum ben.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri