Sizce kim haklı? Forumlar Hakkında.

Konu sahibi son olarak 33 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Simdi soyle oluyorki erkek arkadaslarimiz burda kuul takilip kizlarin gozundeki dogru erkek havasini vermeye calisiyorlar yada calisanlar var bak ben oyle degilim mesela Xd sonra bazi erkek arkadaslarda varki sanarsin evde roptesambirliyla viski bardagiyla geziyolar (su roptesambiri yanlis yazmis olabilirim) ama gorsen duz erkek yani :D

Kizlara gelecek olursak onlarda sanarsin birer pambik pirenses birer kul kedisi edasinda duygusal paylasimlar felan XD yemeyin yani bizi hepiniz sogan dograrken agliyosunuz :D annenizle gunlere katiliyosunuz ha en babasi universitede sosyal oluyosunuz

Temsili tabi bunlar saka saka opuyorum hepinizi

Aslında gerçekten ciddi yorumlarınıza da merak etmiştim gençler ya.

Kim kimi ciddiye alıyo diye bi soru sorulsun bence :/

işte biz foruma girme nedenimizi uygulamalı olarak anlatmaya çalıştık aslında diyip bağlayalım madem

Ya dur be abi. Ciddi ciddi yaziyoruz, da sakayla karisik yapiyoruz.
Sebebi kimse gücenmesin, alinmasin Mesudum.

Fazla iddialaştık bburrccu 'yla. Cidden kimin ne düşündüğünü çok merak ediyoruz. Şakayla karışık yazınca da gerçek düşüncenizi göremiyorum ben Nihat :D

adım serhat 21 yaşındayım ve Malatya da yaşıyorum ruh ikizimi arıyorum kısmette varsa tabi

Bence forum , hayatta zorlandığın birçok şeyi sanal ortamda kolayca gerçekleştirmeye çalıştığın basit bir dünya düzeni gibi birşey .İnsan kendini neyde eksik hissediyorsa işte onu hızlı bir şekilde forumda tamamlamak istiyor .Kimisi stres atmak ister , kimisi vakit doldurmak ister , kimisi konuşmaya ihtiyacı vardır , kimisi sevgiye muhtaçtır ...Bizler aslında hep aynıyız sadece neyde eksiksek onu forumda yani küçük ve hızlı olan dünyamızda tamamlıyoruz ... Gerçek hayatımızdan geri kalıyoruz çünkü zaten egomuz tatmin olmuş ne gereği var ... Sanalı bırakmak en güzeli

hadi kim kimle ilişki yaşıyor veya yaşama aşamasında söylesin bakalım biz de ona göre rotamızı belirleyelim

reelde ve sanalda iki aşk yaşanabilir mi konusunu açtığı için jack arkadaşımıza teşekkürler

resmen ortaladı mechul taca attı :D

mechul kardeşim sen daha çok beklersin kısmet altıpastan taca attın topu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri