Sizce kim haklı? Forumlar Hakkında.

Konu sahibi son olarak 35 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Insanlarin ne amaçla geldiğinden kime ne ki?
Rahatsız olan görmesin.

kişinin kullanım amacına göre değişir, ama çokta takılmamak lazım kıla tüye kanaatimce. herkes dilediğince takılsın diye var bu sanal alem zaten

Konu başka esasında reelden birini etkileyen bir konu o yüzden düşüncelerimiz ayrı mesutla bu yüzden kimin ne yaptığı zaten bizi ilgilendirmez girmek istemeyen zaten girmiyor.

"Ben hiç bir erkek arkadaştan böyle bir şey duymadım." cümlesini geçelim. Ama ben hala aynı fikirdeyim. :)

Ben bir çok şey öğreniyorum , aynı zamanda güzel vakit geçiriyorum. Sevgili bulmak olsa idi amacım sanırım şu an 10. sevgiliyi değiştiriyor olurdum:) Birbirini gerçekten seven insanlar yok değil , sevgili bulma amacıyla gelenler de vardır illaki lakin ben kendime bakarım gerisi beni bağlamaz.

yegenim, hiçbir erkek arkadasindan oyle bir sey duymadiysan burcuyu hakli cikariyorsun demektir. ayrica onlar yapmadiysa sen yapacaktin, hani cumleye "cidden" ile baslamissin ya, demek ki samimi değildin o yillarda.

bence foruma bi paravan koyup milleti evlendirelim. ozel uyeler locaya gecsin. biz de sabahtan aksama kadar alkis tutalim. bak simdiden soyliyim, o bi tane basi kapali kiz var. o gelmesin foruma. bayhanin taliplisi vardi ya o iste. bak o gelirse bozusuruz ona gore. petrol zenginini reddeden kiz gelebilir. ona sozum yok.

yegenim, hiçbir erkek arkadasindan oyle bir sey duymadiysan burcuyu hakli cikariyorsun demektir.

Foruma bu amaçla gelen olabilir. Ama genel itibariyle bu amaçla gelinmediğini savunuyorum ben.
Yani gelen de varmış. Bunu arkadaşlarımdan sonrada duyduğum için, o cümleyi es geçtim. :)

Ama hala aynı fikirdeyim ben genel itibariyle.

Üyelerin kullanış amacı forumun içerik kalitesini beliriyor. Belki kız düşürürüm sınıfı ve genel kültür-dini-siyasi tartışma sınıfı olarak da ikiye ayrılıyor. Bir forumda, ana sayfada devamlı forum oyunu topiği var ise bu durum, forumun belki kız düşürürüm sınıfı ile dolu olduğunu gösterip kalitesini düşürüyor.

Tartışma üzerine konular açılıp, tartışma adabına uygun tartışmalar yapılıyorsa o forum tadından yenmez. Bu nedenlerle bana göre her iki tarafta haklı.

Not: Güzel kızlar pm

Her türlü terane dönüyor sonuçta, o yüzden ortaya karışık diyorum.

beyler kim "bbburccu" nun teklifini red edip onu bir arabesk rapci gibi aşka düşman etti ? söylermisiniz

Amacı oyun oynamak olan ben Jose yi destekliyorum :)

Anlık hoşluklar belki bir, iki,üç yıl süren belki de tek gecelik sonuçlanan nadiren de olsa hastalıkta sağlıkta kabul bölümüne ulaşan sanal aşklar..

Heba olan enerjin soyutladigin cevren iç kemiren müthiş yoğun içten içe zevk veren paranoya hali hiç bir zaman emin olamayacağın sevda masalları yohh yaa..

Ben zaman geçtikçe, haklı çıktığımı görüyorum.
Gün geçtikçe sadece bilgi edinebilmek için forumlarda bulunanların daha fazla olduğunu gözlemliyorum ben.

Ben bir çok şey öğreniyorum , aynı zamanda güzel vakit geçiriyorum. Sevgili bulmak olsa idi amacım sanırım şu an 10. sevgiliyi değiştiriyor olurdum:) Birbirini gerçekten seven insanlar yok değil , sevgili bulma amacıyla gelenler de vardır illaki lakin ben kendime bakarım gerisi beni bağlamaz.

Su yazilanlarin altina imzami atiyorum. Gayet açik bir dille ifade etmis keza.

Forum ortamlarında bazen hayatı öğrenir insan. Düşüncelerini değiştirir. Bir kitap düşünün, her sayfasında yeni bir şeyler öğreniyorsunuz, her br karakteri tanımaya çalışıp, yanlış bir yorum yapıp, güven ya da ön yargılarınızı değiştiriyorsunuz. Reel ya da sanal.. benim için hiç fark etmiyor. Insan olmak istediği gibi oluyor, kısıtlanmıyor, düşüncelerini istedikleri gibi dile getirebiliyorlar.
Reelde de insanlar var, forumda da insanlar var.

Bazen en büyük darbeyi yiyorsun burada, tıpkı reelde yediğin darbeler gibi.
Insanlar yine çıkarlarını kullanır, iftira atar, sırlarını paylaşır falan filan. Tıpkı reel de yaşadığınız olaylar gibidir..

5 senedir buradayım.
İnsanların düşüncelerine saygı duymayı öğrendim.
Her yapılan yorumda empati kurmayı öğrendim.
Okudukça insanları, yeni hayatlar öğrendim.
İnsanlara güvenmemeyi ögrendim.
Bilmediğim konulara girip, açılan konuları okuyup, bilgilendim.
Aşık oldum.
Acıyı yaşadım.
Insanlardan dostlarımdan en büyük darbeyi yedim.
Yaralandım.
Dost edindim.

Buluşsak deli gibi eğleneceğim insanlar dostlar arkadaşlar tanıdım.
Dertleştim.
Yalnız bırakıldım reel de ama bu ortamda bırakılmadım.
Reel de herkesi hayatıma almam. Çok dostum yoktur seçerim.
Ama sanal da ne bileyim fazla güveniyorsunuz yazılanlara ama çoğunluğu doğru oluyor.
Insanlar çiğ süt ş derler ya bu da böyle Bir şey.
Artıları olduğu gibi eksileri de fazla.

Sevmeyi öğrendim.
Affetmeyi öğrendim.
Yıllar geçtiği zaman insanların değiştiğini yaptıkları hatalardan dolayı özür dileyenleri de görüp, insan olmayıda öğrendim.

Gerçekten bir şeyler öğrenmek istersen öğrenirsin.

İnsanın fikri neyse zikride odur derler
Ne için gelmişsen onu görür insan.

belki bir
belki iki hatta üç
kız düşürürüm diye geldim

camdan düşenleri kurtardım
düşünecek bir şey yok

Yönetim (kendine göre) hep haklıdır. Forumların amacı muhtelif ama genel olarak paylaşım platformlarıdır.

Bence güzel vakit geçirmek, soru filan cevaplamak.. Etkileşimde bulunmak.. :)
Tanımadığınız insanlar sonuçta daha nesnel olabiliyorlar.. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri