sizce forumun sıkıntısı ne

Konu sahibi son olarak 2131 gün önce görüldü

sizce forumun sıkıntısı ne

• siyaset

Kullanılan: 6 40.0%
  • dedikodu

Kullanılan: 3 20.0%
  • alavere-dalavere

Kullanılan: 2 13.3%
  • nabıcan hemi

Kullanılan: 4 26.7%

• Kullanılan toplam oy
    15
birilerinin haddinden fazla poh pohlanmasınıda ekleyelim:)) sonra serseri mayın gibi oluyorlar..

Forumun sorunu Anadolu tiftik keçileri

alavere dalavere .
Dürüst adam yok ki .
Biri gelmiş Türkeş in resmini koymuş kendini ülkücü gibi gösterip akp propagandası yapıyor.
Diğeri geliyor Müslüman gibi gösterip kendini saçma sapan adamların laflarını hadis diye paylaşıp aslında İslamiyeti hedef alıyor .

Laklakci dolu hazır cvb çoğu

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Genelde yüze gülüp arkadan kuyu kazılması sanırım.

Bütün üyelerin tartışmaya hazır oluşu.

Herkes kendini sorgulamalı. Öylesi öyle güzel zaten.

Fondip; Ninem gösterdiğin gibi yaptım. Kuru geldikçe su kattım, sulu geldikçe de un ekledim. Bi bakda oldi mi?

-S*çtun içine soraysun.

Mastor
Forumun tek sıkıntısı bu münafık. Foruma cünüp giriyor. İçkili haliyle konular açıyor.
Şu adamı bir banlasanız forum İsveç'e dönecek. Refah seviyesi yüksek, bahçelerinde çiçekler açan birer sevgi pıtırcığı olacağız.

Aski memnuya donmesi.

Insanlar buraya can sıkıntısı yuzunden girdigi icin normal yasantisinda ki sorunlarinin hırsını burada yazıp çizerek çıkarıyor bir çoğu bu sekilde.Bunlar genelde siyasi konularda ve dini konularda oluyor.
Bir kısmı da vakit gecirmek icin giriyor ya (benim gibi) kendi halinde takılıp çıkıyor, yada kişiliğinin dışına çıkıp espri gücünü arttırıp neşeli imaji veriyor.
Baska sıkıntı göremedim =)

[sıze=2]ınsanlar buraya can sıkıntısı yuzunden girdigi icin normal yasantisinda ki sorunlarinin hırsını burada yazıp çizerek çıkarıyor bir çoğu bu sekilde.bunlar genelde siyasi konularda ve dini konularda oluyor.
Bir kısmı da vakit gecirmek icin giriyor ya (benim gibi) kendi halinde takılıp çıkıyor, yada kişiliğinin dışına çıkıp espri gücünü arttırıp neşeli imaji veriyor.
Baska sıkıntı göremedim =)
[/sıze]

sorunum yok dağbasındayım belediyenin makinelerine bakıyorum sorunum olursa makineden olur yazacaklarsa iftira atmadan yazılır sorunu varsa telefonumu veririm konuşur sağ solda iftira etmez

Yönetici kalkıp senin ne demek istediğini anlıyorum diyebiliyor, istediği gibi değerlendirip ban atabiliyor sonra da kalkıp tarafsısiz diyebiliyor aynı yönetici, yönetici adam siyasi kimliğini açığa vuruyor neyse yazmicam

Herkes kafasına göre takılıyor sanki hiç yönetici yokmuş gibi geliyor bana

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

yine bir admin kafasına göre konumu silmiş, sorun yönetim

Siyaset dışında kimseyle sıkıntı yaşamadım desem yalan olur lakin siyaset dışındaki bütün sorunları çözdük
Bence siyaset yaa insanların bu konuda biraz esnek olması gerekiyor

Herkes her şey hakkında bilgili maşallah,bir eksiği ya da sıkıntısı yok.Fazlası var :)

Geri