sizce forumun sıkıntısı ne

Konu sahibi son olarak 2135 gün önce görüldü

sizce forumun sıkıntısı ne

• siyaset

Kullanılan: 6 40.0%
  • dedikodu

Kullanılan: 3 20.0%
  • alavere-dalavere

Kullanılan: 2 13.3%
  • nabıcan hemi

Kullanılan: 4 26.7%

• Kullanılan toplam oy
    15
Herkese her düsünceye açik bir ortamda hersey sıkıntı olabilir , bakis acıları yada temaslar.
Bize düsen bunu olgunlukla karsılamak.
Biraz relax olursak.

Olaya siyaset üzerinden bakmanız şaşırtıcı. Bu forumda çıkan sorunlar yalnızca siyaset üzerinden çıkmıyor.

Her insanın farklı karakteri vardır. İnsanların karakterlerini hazmedemeyenler oldukça sorun her konuda çıkar.

Olaya siyaset üzerinden bakmanız şaşırtıcı. Bu forumda çıkan sorunlar yalnızca siyaset üzerinden çıkmıyor.

Her insanın farklı karakteri vardır. İnsanların karakterlerini hazmedemeyenler oldukça sorun her konuda çıkar.

Eglence, geyik konusu acarim, toplasir karakteri bozuklar, baltalar konuyu.
Hatta Siir konusu actim, nasil bi ic oturmasiysa, siir konumu bile baltalamislardi :p
Baktim kisisel sayfama da saldirdilar, vazgectim mücadeleden.
It ürür kervan yürür cekiyorum bahsettigin kisiliklere.

Yöneticisinden üyesine sığ düşünmeyi bıraktığı zaman çoğu insan daha da katlanılabilir bir yer olacağı aşikar. Bazen konular değil de yapılan yorumlar karşısında gösterdiğim sabıra hayran kalıyorum.p Biraz da burayı tamamı ile ciddiye almamamın da etkisi ile işte böyle ( jklsdfjklsdfjklsdf ) gülüp geçiyorum.p

Siyasi konularda tartışma olması ve *****grafik ya da cinsel içerikli konuların üst sıralarda yer alması foruma hit yaptırır ve bu da yüzleri güldürür.p Sırf yüzler gülecek diye de tartışmalarda yaşanan karşılıklı hakaretler ile seviyenin düşmesine ve hayasızlığada göz yummak kaliteyi düşürür, donanımı yüksek, bilgi birikimi hazine değerinde kullanıcıları küstürür, hoş küsmelerine gerek kalmıyor uzaklaştırılıyor kolayca.p

Diyeceğim o ki, gerçekten çok komik şeyler oluyor.p

üslup bence sıkıntı bu sevmeye bilirsin saygıda diyelim ki duymuyorsun aynı görüş zaten hak getire ama üslup önemli yayvan konuşan tipler var tartışmadığım yorum yapmadığım sadece okuduğum halde ben bile sinirleniyorum.

forumun sıkıntısı ne mi dostum? ulan konuya böyle de başlayınca soruya soruyla karşılık veren eleman gibi hissettim kendimi. akşama kadar gitmez bu psikoloji üstümden ://// her neyse

bence forumun tek sıkıntısı, reel yaşantısında kimsenin takmayacağı, hayatı boyunca aldığı ilk yönetim gücünü burada mod. olarak elde etmiş, kompleksli zihniyet. bağla ahıra, ot ver, yemem demez :ddd

edit: o kendini çok iyi biliyo

Admininden yöneticisine kadar sorunlu zihniyetinizden başka bir sorun yok bence.
Hayır yani idare edemiyorsan azicik öz eleştiri yap bizde rahat edelim sende.

Benim yeterince online olamamam bence büyük eksiklik jashjas :sırıt:

Eski sevgililerin kavgaları.Ben sıkılıyorum gerçekten, bana ne yahu.

Siyasi konular saygı çerçevesinde tartışılabildiği sürece bir problem değildir. Sadece bir çok kişi kendi fikrini savunmak adına karşı taraftakini küçültmeye çalışır ve asıl problem budur. Aslında siyasi konularda insanlar hep, daha iyisini istediğinden tartışma yaratır.

Eski aktif olduğum dönemden tecrübe edindiğim şey bol dedikoduların problem yaratmasıdır. Şüphesiz ben de yaptım. Bana göre hiç dedikodu yapmam diyen birisi bile mutlaka yapmıştır. :)

Sevgili yapip terketmeleri
Kavga edip grupcâ yok olmalari
Birde profesyonel olmayip kavga ettikleri insanin konusuna yazmamalari
Ha birde ben agirim havalari .d

Her şey muhalefet her şeyi yanlış anlama olayı olmasa iyi güzel hoş

Geri