sizce forumun sıkıntısı ne

Konu sahibi son olarak 2130 gün önce görüldü

sizce forumun sıkıntısı ne

• siyaset

Kullanılan: 6 40.0%
  • dedikodu

Kullanılan: 3 20.0%
  • alavere-dalavere

Kullanılan: 2 13.3%
  • nabıcan hemi

Kullanılan: 4 26.7%

• Kullanılan toplam oy
    15
her üyenin siyasetçi olduğunu görebiliriz o yüzden zıtlık çok oluyor haliyle:D

İnsanların grup psikolojisiyle hareket etmesi. Ve taraf olma , ya da sevmediği birisinin üstüne çullanacak yandaş arayışı içinde olması.

Kendisine güvenen bir insan bunlara ihtiyaç duymaz. Sürü mantığıyla hareket etmez.

Siyaseti kaldıralım mı desem kaç kişi evet der merak ediyorum :)

Sıkıntı çöpçatanlık durumuymuş demek ki ?
Açmışsınız gerginlikler azalıp ,herkes yumuşar o vakit :p

Bağnaz yöneticiler ilk sırada. Yönetici dediğin nötr olur abi.
Geçen gün dini bi konuda mesaj attım, direkt silmişler. Neymiş efendim tartışma ve hakaret içerikliymiş. Kimseye de hakaret ettiğim yoktu. Ben kendi tanrım hakkındaki görüşlerimi yazıyordum/yazarımda hatta söverimde. Sen allah ile kulun arasına nasıl girersin. Ben zeusa tapıyorum attığı şimşeği beğenmedim ve dile getirdim bu seni niye rahatsız etsin ki? Aynı şeye inanmak zorunda mıyız? Yazdıklarım seni rahatsız ediyorsa bu senin inancının zayıflığıdır, beni bağlamaz. Adamın kafa yapısı şu; benimki doğru ulen silerim ben bu mesajı heytt be. Böyle bir şey olamaz, sen tek tip topluluğa hitap etmiyorsun. Ediyorsanda yazacaksın foruma üye olurken şu dine mensup olan kişiler giremez şeklinde.

Bi diğer konuda tartışma çıkaracak mesaj mevzusu. Zaten forumun %70lik olayı tartışmadır. Diğer türlü konuyu açan açar, okuyan okur ve çeker gider. Tabii ki yorum atılacak, zıt görüşler tartışma adı altında çatışacak. Belki tartışma sonrası tartışan şahıs fikir değiştirip dünya gözüyle daha doğru gelen fikri benimseyecek. Bunun olayı budur yani. Tartışmak istemiyorsan tartışmazsın zorla gel demiyorlar yada konu vicani(dini) bişey ise ve sen rahatsız oluyorsan okumazsın kardeşim. Zaten iki üç harf ile senin inancını sarsabiliyorsak sen problemi inandığın şeyde ara. Senin görevin tartışmanın seviyesini ayarlamaktır hani tartişmanin heyecanı ile bazen seviye kaçıyor ki bunu bende çok yaparım sütten çıkmış ak kaşık değilim. Sen seviyeyi ayarlarsın, benim bildiğim doğru çat ban çut delete ile yönetilmez. Ee sen bunları yapmayacaksan ne diye yetki aldın? Tartışma sevmezsin, senin doğruların dışında bir şey görmeye tahammül edemezsin. Eee forumu ne diye kullanıyorsun? geriye tek karı-kız düşürmek kalıyor. Tamam onuda yapın bu da forumun bi olayıdır bende çok severim. Hatta o sıfatla düşürebiliyorsan ayakta bile alkışlarım ama şunu bil ki; rengin turuncu oldu diye kimse aaa ne güzel bi renk ben buna vereyim demez, burası sabancı holding değil.

Bunları pm ile yazıyorsun adam şunu diyor ' ben kimseden izin almam mesaj silerken vs.' atar gider yapiyor (ban yetkisi var ya polat alemdar modunda). Daha iki cümle kurmasını bilmeyen kalasa ne diyeceksin ki. Daha üst bi yetkiliye şikayet etsen prosedür icabı 'halledicez vs.' diyorlar ama bakıyorsun odun hala aynı odun.

Hadi yine iyisin, nick vermiyorum ayıp olmasın diye. Silersen darılırım <3

Kısacası, yetki vereceğiniz kişileri iyi seçin.

çok biliyorum sanıpta az bilenler veya bilmeyenler.

Siyaseti kaldırırsan kendi ayağına sıkarsın emre, forum oyunlarıyla nereye kadar gidebilirsin.
Hoş insanlar oyunlar sayesinde sevgili olup köşelerine çekilir (face,whatsap,sms)

Ortalıkta bi sıkıntı falan göremiyorum

Bir forumda Siyaseti falan kaldıralım
demek abesle iştigal
Siyaset forumların can damarıdır
Tartışma yapmayacaksan
ne yapacağız o zaman
Samimiyetsiz iltifatlarla kızmı tavlayacağız
forumda,

Ben Noah'a katiliyorum. Siyasi gorusleri ayni diye, insanlar karsi gruba dalmaya calisiyor. Farkli gorusleriniz olabilir, birbirinize dusman olmak zorunda degilsiniz gencler : )) Olayi kisisellestirmemek gerek..

Yalniz konu sorunu da var forumda. Siyasi konular ve oyunlar disinda ben kayda deger konu gorememeye basladim. Degerli kullanicilar vardi, en azindan goruslerini savunmayi bilen. Bir sekilde ya banlandilar ya da kusturulduler saniyorum, bir cogu girmez oldu.

Gereksiz konular acilacagina, yonetimdekiler kultur sanat bilim turizm edebiyat Gibi alanlarda konu acabilirler veya tesvik edebilirler diye dusunuyorum. Haftada en az bir tane yeni bir sey ogrenebilmeliyim ben bu forumda. Boyle devam ederse, cok bir kullanici kalmaz.

Dipnot: Cok rica ediyorum forumda bekarlarla alakali bir konu filan acmayin . Zaten insanlar ozelde bu isi yapiyorlar, evlilik programina benzetmeyin bu ortami. Sonra ayriliyorlar, laf sokmali mesaj okumak zorunda kaliyoruz :// Drami eksik olmuyor forumun ://

En sona yazacağımı ilk başa yazdıktan sonra içimi boşaltayım biraz.
Modundan adminine hoşgörü yetersizliği. Allah aşkına, muhammed aşkına, kutsal bildiğiniz değerler aşkına; yazdığı kitaptan, düşüncelerinden insanları hapislerde çürütmedik mi? körpecik fidanlarımızı idam etmedik mi? Foruma adapte edeyim şimdi. Gezici, ulusalcı ya da 100 yıl evvelki ceaşpi kafa algılandığında foruma 1 - 0 mağlup başlıyor. Bu adam gomonist allahsız gözünüz üstünde olsun. En ufak açığında kesin biletini. Bizim çocukları da koruyun.
Sanal ortamda siyaset tartışılmaz. Zira insanların kafasındaki doğruları şuraya yazacağın en janjanlı tümcelerle değiştiremezsin. Havanda su döversin. Vay anasına, haklısın dostum bundan sonra ben de milliyetçi muhafazakar oldum diyeni gördünüz mü?
Frammenin çoğu üstteki üyenin babasının kravat rengiyken siyaset bu şartlarda bu foruma birkaç numara büyük. Kaldırın gitsin. Üye raad, yönetim raad.
Yavuz sultan köprüsüne mok atıyor adam. Bilmem günde kaçbin araç geçmezse aradaki farkı devlet ödeyecekmiş, rant, cart curt.
Konudan çıktık mimkaf. Özet geçiyorum. Yönetimin bir gözü kör, bi kulağı sağır, sabırda da hz.yusuf olmalıdır. Bu tutum devam ettiği sürede ahan buraya yazıyorum (ismini burada yazmayacağım) birkaç forum gibi tarihin tozlu sayfalarında yerinizi alacaksınız. Domestosun kılıcı gibi sürekli tepemizde yönetim. Şu forumu 2 misli yukarıya taşıyacak klimaxın ayağını nasıl kesersiniz burdan. Tmm tam gün yasasından elinden alınan rant yüzünden merkezi yönetime küstür, deisttir (tanrı var dinler yok ) odur budur solcudur ama adam gibi adamdır. Kurt kuzuyla gezerdi fikir başka başka olmasa. Tabii ki fikirlerimiz ayrı olacak. Önemli olan ayrı görüşleri aynı potada eritebilmek. Beni geçtim eften püften geydirdiler bana 3 ay. Ya sokrat hoca hanım. Dilimizde tüy bitti.

Bi yorum yazdigimda, wassasapta toplasip saldiran denyolardir sorun :p

Girgir bi yana, Saydigin entrikalar olmasa, bu forumun ömrü 1 ay Kanka.
Olay su, hepsi olacak, dengesizler küfredecek, Yöneticiler banlayacak, o dengesizler yeni üyelik alip tekrar gelecek, milleti trollücek.
Bu kisir döngü böyle devam edecek :p
Bu forum, Letheler, Pitreler, Hümalar, iFtler, daha neler neler atlatti. biri geliiir biri gider :cigaraci:

Geri