sizce forumun sıkıntısı ne

Konu sahibi son olarak 2131 gün önce görüldü

sizce forumun sıkıntısı ne

• siyaset

Kullanılan: 6 40.0%
  • dedikodu

Kullanılan: 3 20.0%
  • alavere-dalavere

Kullanılan: 2 13.3%
  • nabıcan hemi

Kullanılan: 4 26.7%

• Kullanılan toplam oy
    15
Bencillik. Bazıları kendi içinde bulunduğu durumun olumsuz yanlarını söyleyip karşı tarafın sorununu görmüyorlar. Tek bir taraftan bakılıyor olaylara.

Sıkıntısı mı varmış ?

Bence forumun en büyük sıkıntısı, siyasi tartışmalarda bir şey yazmak için bir şey yazan üyelerin çok olması. Muhtemelen dikkat çekmeye çalışıyorlar. Bazı konularda her kesimin fikri alınır, hiç sırıtmaz. Ama bazı tartışmalar ciddi anlamda bilgiye dayanır.

Bilmedikleri gibi ispat isterler, ispat verince de konuda yazılanları gördükleri halde görmemezlikten gelirler, çünkü konuda bilgisi yoktur.

Forumda şüphesiz en çok tartışılan bölüm siyaset ile ilgili bölümler. Buradaki her kesimin birbirine saygısı olması lazım. Gerçi saygı her kategori için lazım.

Bence sıyasetı kaldırın . sıze kısılerın sıyası gorusu lazım değil . bu sekıl forumdakı gruplasma ve kutuplasmanın önune gecemezsınız .

Ayrıca dıkkatımı cektı mesela . Banlı veya uyelıklerı sılınmıs kısı ve kısılerın yorum ve paylasımları forum ıcerısınde hos gorunmuyor örneğin

bakın. http://www.forumsal.net/turkce-sarki-sozleri/324732-ziynet-sali-hersey-guzel-olacak-sarki-sozu.html Bu ve bunun gıbı uyelıklerı sılınmıs veya banlanmıs kısı ve kısılerın acdıkları konuları kendı nıkınıze aktarabilirsiniz: Veya o kısılerın şifre ve maıl adresini değiştirerek hıc yoksa forumdakı kırliliği önleyebilirsiniz.şimdı bu arkadasın uyeliği sılınmıs. bununla beraber mesela BU ARKADASIN http://www.forumsal.net/ekonomi-haberleri/543715-forumsal-haber-merkezi-bolum-kurallari.html
ACTİĞİ konudakı kurallara ben uymak zorunda değilim

sebebı ıse. Bu arkadas sıze veya foruma faydalı olsa ıdı o arkadası sılmezdınız.şimdı sıldiğinız veya yasakladiğinız eskı yonetıcının attiği kurallara bızler uymak zorundamıyız. Madem uymak zorundayız neden sıldınız.

Siyaseti kaldıralım mı desem kaç kişi evet der merak ediyorum :)

Siyaseti ve gündem haberlerini kaldırın
Bence de

Flaş tv - tv8 benzeri bir konsept kalıyor zaten eliniz de

Tamamen alt üst övüş öpüş vıcık vıcık bir ortam kalsın elinizde

Kaldırın kaldırın
Hem kim cnn izliyor ki
Acun hepsinden zengin /

Liseliler anlamaz xd

Chris-Tucker-Hopes-for-Rush-Hour-4-Even-Without-Jackie-Chan.jpg

Sığ ve bağnazlık içeren konulara gark oluyor çoğu zaman.​

Konuya değil, yoruma yorum peşinde olunması. Görüşlere saygı duyulmaması ile birlikte devamında gelen ben bunu nasıl bozar atarım-lar. Siyasi konulardaki görüşler sebebiyle kişiye -hııı seni bir yerde, bir oyunda yakalarsam görürsün-ler. Oyunlarda bazı bazı amacı aşan, kişiyi üzebilecek mesaj ve tavır sergilenmesi. Ortam bozmaya mı çalışılıyor, yoksa devamlılığını sağlamak için hep birlikte belli bir emek mi sarfetmek gerekiyor, tavrını sergileyemeyen-ler. Vesaire, vesaire. Şimdi buna da bir yorum gelir ya, hadi hayırlısı. Herkes kendi evinin önünü süpürsün bence. Umarım mesaj ulaşmıştır.

Boş yere siyaset politika kasıyoruz bunu anladım, artık bundan vazgeçip flört kovalamalıyız hem duygusallık hem romantizm katar foruma. En kötü günümüz sen birine pm atıyordun gördüm tarzındaki triplerle olsun.

Bence çok bilmiş insanlar çoğunlukla hiç düşünmeden karşı tarafı yegebiliyorlar paylaşımları dalgaya alıyorlar burada Kendimi tanıtan bı yazı paastim çoğunluk dalgaya aldı yazılanları ben çoğu zaman saçma yorumlar görüyorum konuyla alakasız
Herkes kendi havasında sanki

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çoğu insan tartışmakolik olmuş buradaki o kötü bir yön. Onun dışında güzel bir forum :) Faydalı konular açılıyor.

Geri