Sizce evli birinin forum,irc,chat vs gibi ortamlarda takılması?

Konu sahibi son olarak 3318 gün önce görüldü

Evli birinin sanalda takilmasi?

• Yanlistir

Kullanılan: 18 28.1%
  • takilabilir, sorun olmaz

Kullanılan: 21 32.8%
  • Kesinlikle takilmamali

Kullanılan: 15 23.4%
  • yorum

Kullanılan: 10 15.6%

• Kullanılan toplam oy
    64
islami usüllere uygun chat sitelerine girip evli hanımlarla mesajlaşıyorum, kulaklarına minik ayetler fısıldırıyorum....

Niyet çok önemli. Evli birinin şayet aklında bu düşünce varsa iş ortamı da olası bir tehdittir, arkadaşlarıyla gittiği tatil de. Kişi zihnen temiz olmalı bu anlamda. Forumu bu anlamda tehlikeli bulmuyorum. Fakat chat ortamında olmamalı, bir amacı yok çünkü. Diğer boyutuyla artık tüm gelişmeler sosyal mecralarda iletişimin önünü açmış vaziyette. Nereden engel koyabilirsiniz ki? İnstagram kullanıyorsa potansiyel risk, twitter kullanıyorsa risk gibi düşünebiliriz o halde. Hatta profesyonel iş platformu olan siteler bile bu kapsamda tutulabilir.
Fakat ben burada evli olup çok sağlıklı aktarımlarla dozunda vakit geçiren üyeler de biliyorum. Bu sebeple risk ortamdan ziyade kişinin zihnindedir yoksa sosyal hayatında da yapacak olanın önünde hiçbir engel yok vicdanından başka.

Son düzenleme:
İnsanların fikri ne ise zikri de odur. Ancak chat ve irc gibi ortamların kullanım amacı ile forumun kullanım amacı farklıdır. Irc ve Chat paylaşım veya sosyal medya platformlarından ziyade arkadaşlık amaçlıdır. Evli bir insanın arkadaşlık veya yeni insanlarla ilişki kurma amacıyla gireceğini de nazara alırsak doğru değildir. Ancak forum tarzı paylaşım yapılan ya da haber okumak için girilen( farklı amacı varsa bilinmez) sitelerde takılması normaldir. Diğer bir husus hali hazırda sosyal medya platformları şu an forumlardan daha tehlikeli durumda. Sahte hesaplarla evli insanların eşlerini aldatması veya evlilerin daha rahat bir şekilde önüne gelene yazdığı aşikardır. :)

Himm tam benim konum kzgsjs bu konuları tartışmak işin açıkçası bana komik geliyor. Yinede fikrimi kısacık ifade edeceğim.

Yelda arkadaşımızın da dediği gibi niyet önemli, kişinin niyeti farklı bir şeyse zaten foruma girmiş, chate girmiş, intagrama girmiş vs.. bir önemi yok.

İnstagramda dahil bu tip ortamlarda vakit geçirmesine hiç de sıcak bakmam. Başka erkeklerin ilgisine ihtiyacı varsa neden evlenmiş?

Ne kadar sığ ve bağnaz bir düşünce. Bu gibi mecralarda zaman geçiren kimse kimsenin ilgisine muhtaç değil.

Gerçi sizin böyle bir düşünce içerisine girmeniz de sizin böyle bir ihtiyaç için bu mecrada olduğunuzu gösterir ama dediğim gibi bu sadece sizi bağlayan bir durum.

Ne kadar sığ ve bağnaz bir düşünce. Bu gibi mecralarda zaman geçiren kimse kimsenin ilgisine muhtaç değil.

Gerçi sizin böyle bir düşünce içerisine girmeniz de sizin böyle bir ihtiyaç için bu mecrada olduğunuzu gösterir ama dediğim gibi bu sadece sizi bağlayan bir durum.
Gizlice sosyal medya üzerinden biriyle tanışıp sevgilisini kocasını aldatan binlerce hatta milyonlarca kadın yokmuş gibi. Olay tamamen benim sığlığım evet :d

Gizlice sosyal medya üzerinden biriyle tanışıp sevgilisini kocasını aldatan binlerce hatta milyonlarca kadın yokmuş gibi. Olay tamamen benim sığlığım evet :d

Istatigini tutmadım ve araştırmadım da işin açıkçası ama sadece kadın değil eminim erkekte vardır o yüzden kadin veya erkek demektense aldatan ciftler var diyebilirsiniz. Niyet önemli bir konu, bu kişiler sosyal medya olmasa da aldatma olayını gerçekleştirecek kişiler zaten aldatan ciftleri soylediniz ya onun için diyorum.

Hala sığ olduğunuz kanısındayım.

Devir eski devir değil artık. Varmı takılmayan

Takılabilir neden takılmasın? Sadece bekarmış gibi takılıp, kadın kız peşinde gezmemeli.
Adabıyla takıldıktan sonra sorun yok.

isterse karısının üstüne kuma bile getirebilir hoş karşılamak lazım böyle şeyleri

Girebilir ya ne olcak amannn
Hangi niyetle girdiği önemli tabi, bir kaç insan yüzünden de bütun evlileri kötülemeyelim bence.

Istatigini tutmadım ve araştırmadım da işin açıkçası ama sadece kadın değil eminim erkekte vardır o yüzden kadin veya erkek demektense aldatan ciftler var diyebilirsiniz. Niyet önemli bir konu, bu kişiler sosyal medya olmasa da aldatma olayını gerçekleştirecek kişiler zaten aldatan ciftleri soylediniz ya onun için diyorum.

Hala sığ olduğunuz kanısındayım.
Niyet önemli değil. Benimle ilişki içersindeyken Arkadaşları, akrabaları vs. Dışında sosyal medya üzerinden birileriyle yüz göz oluyorsa, açık saçık paylaşımlarda bulunuyorsa, ben öyle bir kadınla ciddi düşünmem. Bu sığlıksa öyle olsun.

Geri