Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
İnstagramda dahil bu tip ortamlarda vakit geçirmesine hiç de sıcak bakmam. Başka erkeklerin ilgisine ihtiyacı varsa neden evlenmiş?
Gizlice sosyal medya üzerinden biriyle tanışıp sevgilisini kocasını aldatan binlerce hatta milyonlarca kadın yokmuş gibi. Olay tamamen benim sığlığım evet :dNe kadar sığ ve bağnaz bir düşünce. Bu gibi mecralarda zaman geçiren kimse kimsenin ilgisine muhtaç değil.
Gerçi sizin böyle bir düşünce içerisine girmeniz de sizin böyle bir ihtiyaç için bu mecrada olduğunuzu gösterir ama dediğim gibi bu sadece sizi bağlayan bir durum.
Gizlice sosyal medya üzerinden biriyle tanışıp sevgilisini kocasını aldatan binlerce hatta milyonlarca kadın yokmuş gibi. Olay tamamen benim sığlığım evet :d
Niyet önemli değil. Benimle ilişki içersindeyken Arkadaşları, akrabaları vs. Dışında sosyal medya üzerinden birileriyle yüz göz oluyorsa, açık saçık paylaşımlarda bulunuyorsa, ben öyle bir kadınla ciddi düşünmem. Bu sığlıksa öyle olsun.Istatigini tutmadım ve araştırmadım da işin açıkçası ama sadece kadın değil eminim erkekte vardır o yüzden kadin veya erkek demektense aldatan ciftler var diyebilirsiniz. Niyet önemli bir konu, bu kişiler sosyal medya olmasa da aldatma olayını gerçekleştirecek kişiler zaten aldatan ciftleri soylediniz ya onun için diyorum.
Hala sığ olduğunuz kanısındayım.