Sizce evli birinin forum,irc,chat vs gibi ortamlarda takılması?

Konu sahibi son olarak 3317 gün önce görüldü

Evli birinin sanalda takilmasi?

• Yanlistir

Kullanılan: 18 28.1%
  • takilabilir, sorun olmaz

Kullanılan: 21 32.8%
  • Kesinlikle takilmamali

Kullanılan: 15 23.4%
  • yorum

Kullanılan: 10 15.6%

• Kullanılan toplam oy
    64
Kendimden yola çıkarsam . Ekmek parası kazanıyorum ek kazanc olarak . Allah nasip eder ise bir gün evlenirsem eşimin anlayisla karşılamasını beklerim

Sene olmuş 2022'nin sonu..
hala özel hayatla ilgili yargı mı dağıtılıyor?
seçimler ve mahremiyet.

Beni ilgilamaz yine de mesafeli davranirim evlilere..cunki esiyle gecirebilecek zamaninin hirsizi olmaktan haya ederim..kadin erkek fark etmez neticede biz buraya bos vakit gecirmek icin giriyoruz..evlilerin bos vakti de eslerine ait olmali diye..cunki sanal degerli vaktinizi cok harciyor diye düsünüyorum..tabi sahsi düsüncem bu
Bir de suna ayar olurum..yargi dagitiyorlar..arkadasim sen önce kendine deger ver

evli olabilir, evli olduğunu paylaşmak da istemeyebilir. buraya kadar her şey normal, kişisel tercihi fakat araya gönül işi vs. sıkıştırıyorsa ''takılma'' olarak adlandırılmaz o. ne olarak adlandırıldığını siz de biliyorsunuuz, şeyyapmayın şimdi...

bu kadar modern insanın içinde geleyim çağ dışı konuşayım.. valla foruma tamamım. hani arkadaşları vardır sohbet siyaset bilmem ne. arada kontrol ederim yani yalan söylemiyim.. kadının biriyle kocam saatlerce dmleşiyorsa forumda g*tünü kesmek gerekir erkeğin. ama chat ne ya. evli adamın chatte ne işi var. arkadaşlar siz deli misiniz? benim kocam gidecek ee kadının biri ona sütyenimi görmek ister misin yazacak. baaak orayı yıkarlar. hiç mi müge anlı izlemiyorsunuz siz.. aaa modern dedik diye gavat olamam ben. kusura bakmasınlar.

Geri