Sizce cinler/paranormal yaratıklar var mı?

Konu sahibi son olarak 2623 gün önce görüldü

Sizce cinler/paranormal yaratıklar var mı?

• Var.

Kullanılan: 23 76.7%
  • Yok.

Kullanılan: 6 20.0%
  • Emin değilim,net bi fikrim yok.

Kullanılan: 1 3.3%

• Kullanılan toplam oy
    30

Ben de bu sureler işe yaramıyor :) Hani ateistin imansızlığı uçağın sallanmasına kadar ya. İlk üniversite yıllarında geldiklerinde ateist olmama rağmen, birden imana gelip nas ve felak bir kenara neredeyse kuranı hatım ettim. Ben de şüphe duydum kendimden. Ama gitmediler ve ben onlarla yaşamayı öğrendim. Aslında sıradan geliyor... Onlarda pek uğraşmıyor şimdilerde. Aslında hastayım belkide. Bilmiyorum ya. Buna tanık tek kişi değilim. Yanımda birisinin olması sonucu değiştirmedi :) Ben içiyorum ve bana eşlik etmiyorlar ya içerken, aslında ona çok kızıyorum :)
Doğrudur :) Onlarda biliyor senin o an korkudan okuduğunu belki gıcıklık olsun diye gitmemişlerdir=)Bende işe yarıyor özellikle ayet-el kürsi. Bir gidişleri varki görmen lazım :)

Şuasal varlıklardır .. Enerji temel besin kaynaklarıdır .. İnsan duygularının yaydığı enerjileri pek severler ki " korku " en güçlü duygulardan biri olduğu için bu duygu sırasında açığa çıkan enerji ile beslenirler ..
Her zaman söylerim ; " ürkün ama korkmayın "

Doğrudur :) Onlarda biliyor senin o an korkudan okuduğunu belki gıcıklık olsun diye gitmemişlerdir=)Bende işe yarıyor özellikle ayet-el kürsi. Bir gidişleri varki görmen lazım :)

Başlarda kurandan sureler okursun, işe yaramaz. Sonrasında artık günde 50 kere olur ve bıkarsın, hani hayattan bıkarsın ya o şekilde. Devam eder tüm hızıyla, kafanı sıyırdığını sanırsın, başkaları senle yattığında tanık olur ve rahatlarsın bir nebze sana öyle gelmediği için ama devam eder. Zamanla daha çok kızarsın, sureler yerini küfür etmeye bırakmıştır. Bıkarsın, sen de onlarla oynarsın. Aslında artık aldırmazsın. Mesela biraz sonra uyuduğumda yaramazın biri atlarsa üstüme, sabahleyin hatırlanmayan bir rüya gibi devam ederim hayatıma. Karga gibiler :) Kendi hallerine bırakıldılar :)

Başlarda kurandan sureler okursun, işe yaramaz. Sonrasında artık günde 50 kere olur ve bıkarsın, hani hayattan bıkarsın ya o şekilde. Devam eder tüm hızıyla, kafanı sıyırdığını sanırsın, başkaları senle yattığında tanık olur ve rahatlarsın bir nebze sana öyle gelmediği için ama devam eder. Zamanla daha çok kızarsın, sureler yerini küfür etmeye bırakmıştır. Bıkarsın, sen de onlarla oynarsın. Aslında artık aldırmazsın. Mesela biraz sonra uyuduğumda yaramazın biri atlarsa üstüme, sabahleyin hatırlanmayan bir rüya gibi devam ederim hayatıma. Karga gibiler :) Kendi hallerine bırakıldılar :)
Ama şimdi senin yaptığın ilginç:) İnanmadığın bir dinin dualarını okuyorsun fayda bekliyorsun , aslında cinlerin musallat olmasını önlemek yada musallat olduktan sonra onlardan kurtulmak için daha detaylı şeyler var onları biraz daha ilimli hocalar bilir.Danışmalısın bence, bizim bir tanıdık da böyle bir sıkıntı yaşıyordu kurtuldu çok şükür. Kurtulmalısın bence :) Eğer vazgeçemem diyorsan o ayrı tabi de :p yine de bir düşün derim

Ama şimdi senin yaptığın ilginç:) İnanmadığın bir dinin dualarını okuyorsun fayda bekliyorsun , aslında cinlerin musallat olmasını önlemek yada musallat olduktan sonra onlardan kurtulmak için daha detaylı şeyler var onları biraz daha ilimli hocalar bilir.Danışmalısın bence, bizim bir tanıdık da böyle bir sıkıntı yaşıyordu kurtuldu çok şükür. Kurtulmalısın bence :) Eğer vazgeçemem diyorsan o ayrı tabi de :p yine de bir düşün derim

Nasıl ki uçak sallandığında mantık gidiyorsa elden, ilk yaşadığım zamanlar da mantığım gitti ve sadece allah peygamber geldi aklıma :D Keşke işe yarasaydı...taaa 2002 den beri bu böyle. Şimdilerde aslında sıradanlığından mı bilmem ama normal geliyor. Aslında azaldı. Bu konuyu görünce o yıllar geldi aklıma :) Berbat şekilde bunalımda olduğum zamanlardı. Beyin yaptı bunu beyin. Bilmediğimiz bir güce sahip olabilir. Ama herşeyden şüphe ediyorum...

Vema halaktül cinne, vel inse, illa liyagbuduun.
Ezberimde kalmis ayet :)
Allahu Teala buyuruyor;
Ben cinleri ve insanlari hicbirsey icin yaratmadim, sadece bana kulluk etsinler diye yarattim.
yani varmis.
Bilmem ki bu dünyaya ben niye geldim, sarkisina cevap olarak söylemisti Din Hocamiz.

Nasıl ki uçak sallandığında mantık gidiyorsa elden, ilk yaşadığım zamanlar da mantığım gitti ve sadece allah peygamber geldi aklıma :D Keşke işe yarasaydı...taaa 2002 den beri bu böyle. Şimdilerde aslında sıradanlığından mı bilmem ama normal geliyor. Aslında azaldı. Bu konuyu görünce o yıllar geldi aklıma :) Berbat şekilde bunalımda olduğum zamanlardı. Beyin yaptı bunu beyin. Bilmediğimiz bir güce sahip olabilir. Ama herşeyden şüphe ediyorum...

=)Akıl , mantık dediğin şey kalbin arkasından gider=)O yüzden herzaman inanma ona =) Ama sen seviyorsun demekki sıkıntı yok:D
Aslında zor bir durum:) Yardıma ihtiyacın var , beyinde insana oyun oynar bazen.Görmediklerini gördü sanar , duymadıklarını duydu sanar.Ama cinlerde bir gerçektir :) Her iki durumda da bir uzman desteği lazım.Ne diyelim belki düzelir :) Bizde okuruz , bakarsın bizimkilerin etkisi olur sana :)

Vema halaktül cinne, vel inse, illa liyagbuduun.
Ezberimde kalmis ayet :)
Allahu Teala buyuruyor;
Ben cinleri ve insanlari hicbirsey icin yaratmadim, sadece bana kulluk etsinler diye yarattim.
yani varmis.
Bilmem ki bu dünyaya ben niye geldim, sarkisina cevap olarak söylemisti Din Hocamiz.

Cin suresi var , olmayan birşey için koskoca sure olurmu. 1 ayet değil 2 ayet değil tam 28 ayet. Onu okumak lazım

Geri