Sizce cinler/paranormal yaratıklar var mı?

Konu sahibi son olarak 2622 gün önce görüldü

Sizce cinler/paranormal yaratıklar var mı?

• Var.

Kullanılan: 23 76.7%
  • Yok.

Kullanılan: 6 20.0%
  • Emin değilim,net bi fikrim yok.

Kullanılan: 1 3.3%

• Kullanılan toplam oy
    30
Kuranda geçen şey nasıl olmaz ki soru bile garip geldi şuan ;) Şeytanında cinlerden olduğunuda bilmeliyiz dimi ama:)

Var.Yaşamışlığım ve tanık olmuşluğumda vardır hatta :T: 6-7 ay o odada uyuyamamıştım bir daha.

Varlığından hiçbir şüphem yok.

Gece leri bu konuya cevap vermesenia cok guzel olur, panelde siralarda olmasin hani gozumuzun onunde

Aslında bildiğiniz türde değiller. Aslında onları belki de bilmediğimiz gücümüzle biz var ediyoruz. Velhasrı kelam; sonuçta vardırlar ve kankalarım bile var aralarında :) Kötü şeyler yaparlar bazen, durduk yere ışığı yakarlar, zili çalarlar, perdelerimi oynatırlar, ampüllerimi ve hatta diğer elektronik aletlerimi bozarlar ve 9. kattaki pencereme küçük taşlar atarlar. Aklıma gelenler bunlar. Uykuda rahatsız ettiklerinde çok sinir oluyorum. Üstüme atlıyorlar ben uyurken...

Var olduğu kesindir. Korunmak içinde çok düşünmeye gerek yok ,bir felak nas surelerine bakar :)

Var olduğu kesindir. Korunmak içinde çok düşünmeye gerek yok ,bir felak nas surelerine bakar :)

Ben de bu sureler işe yaramıyor :) Hani ateistin imansızlığı uçağın sallanmasına kadar ya. İlk üniversite yıllarında geldiklerinde ateist olmama rağmen, birden imana gelip nas ve felak bir kenara neredeyse kuranı hatım ettim. Ben de şüphe duydum kendimden. Ama gitmediler ve ben onlarla yaşamayı öğrendim. Aslında sıradan geliyor... Onlarda pek uğraşmıyor şimdilerde. Aslında hastayım belkide. Bilmiyorum ya. Buna tanık tek kişi değilim. Yanımda birisinin olması sonucu değiştirmedi :) Ben içiyorum ve bana eşlik etmiyorlar ya içerken, aslında ona çok kızıyorum :)

Geri